2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا ۴۱ وقت داری

ولی برو زایشگاه بگو ۴۰ هفته رو پر کردم. خدای ناکرده بچه مدفوعشو نخوره

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
خب گلم دکترت چی میگه؟

دکتر که ولش

میگه میخای نامه بدم آمپول فشار😐

که نمیخام

میخام طبیعی دردام شروع بشه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
تا ۴۱ وقت داری  ولی برو زایشگاه بگو ۴۰ هفته رو پر کردم. خدای ناکرده بچه مدفوعشو نخوره

خواهر من با اینکه چند روز زودتر هم بدنیا اومد مدفوعش رو نخورد اما تو دل مامانم جیش کرد 😒😐🤦‍♀️

#سیاوش_یزدانی💙
تیکرم تمومشد به حساب ان تی 5زایمانمه چی بخورم تا اون موقع ینی دوروز دیگه

یه دبه حلیم بخور .بعدش خواهرزادتو دعوا کن. آخرشبم دسشویی نرو شبم تو خواب محکم قل بخور😅

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دکتر که ولش میگه میخای نامه بدم آمپول فشار😐 که نمیخام میخام طبیعی دردام شروع بشه

خدایی نکرده خطرناک نباشه.

برو زایشگاه.

کاربر سابق_عروسکصورتی_مهربان_شروق_یاسمین._اینا همه کاربریم بودن ترکیدن😁😐
یه دبه حلیم بخور .بعدش خواهرزادتو دعوا کن. آخرشبم دسشویی نرو شبم تو خواب محکم قل بخور😅

جدی میگی اینارو

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙