2777
2789
نگران نباش  ان شاالله امشب دردت شروع بشه زایمان کنی

انشاا... کلا دو سه روز دیگه بیشتر وقت ندارم مادرشوهرم گفت فردا یه لیوان تخم شوید دم کنم بخورم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
جدی میگی اینارو

اینا کارایی بود خودم شبی که زاییدم قبلش انجام دادم. خواهرمم ۳۹ هفتش پر شده ولی هنوز نزاییده امروز این توصیه هارو بهش گفتم گفتم به شما هم بگم شاید شاید موثر بود😁😅  البته دبه حلیم از همشون مهمتره😂

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینا کارایی بود خودم شبی که زاییدم قبلش انجام دادم. خواهرمم ۳۹ هفتش پر شده ولی هنوز نزاییده امروز ای ...

دستشویی نرم درد زیر دلم زیاد میشه😂

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
انشاا... کلا دو سه روز دیگه بیشتر وقت ندارم مادرشوهرم گفت فردا یه لیوان تخم شوید دم کنم بخورم

من شنیدم آب هویج هم خوبه . پیاده روی آهسته هم داشته باش

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘
دستشویی نرم درد زیر دلم زیاد میشه😂

شوخی کردم گلی نکنی این کارو خدایی نکرده چیزیت میشه. پیاده روی آرام برو غذای سبک و مقوی بخور یه مقدار هم آب هویج بخور. حرکات بچتو هم دوسه ساعت یبار چک کن

خواهر من با اینکه چند روز زودتر هم بدنیا اومد مدفوعش رو نخورد اما تو دل مامانم جیش کرد 😒😐🤦‍♀️

در کل باید مراقب باشی

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !