2777
2789
عنوان

پدرشوهر!!!!😫😫😫😫

1013 بازدید | 43 پست

سلام بچه ها من از اون مدل ادمایی هستم که دوست دارم به خانواده همسرم احترام بزارم و نهایت تلاشمو میکنم مادرشوهرم خانم خوبیه...منتها بعذ کلی رفتار از پدر شوهرم واقعا ازش ناراحتم...انگار جای پدرشوهر مادرشوهرم عوض شده...سه ساله ازدواج کردیم همون اوایل بهم میگفت غذا بلدی درس کنی؟؟

اینم بگم تاجره خیلیم ادعاش میشه من اهل فرهنگ و ادبم ولی هر بحثی تو خانواده شد هر لطفی بهمون کرده بود گفت مثلا دو جفت فرش گرون اونم مادرشوهرم گفته بود بهمون داده بود گفت پس بدین...بعدش که عصبانیتش خوابید گفت نمیخوام انگار نه انگار 50سالشه...

اومده بودن خونمون رفتع حموم کثیف ول کرده اومده...همش با کنایه حرف میزنه...کافیه از کسی تعریف کنی میگه من از اون بهترم..بچم یه ماه دیگه به دنیا میاد همش میگه تو چرا به همه زنگ میزنی به من نمیزنی در حالی که من به همه یکسان زنگ میزنم تو کرونا همش بدون ماسک میاد خونمون..منم ماه آخرم میترسم..از این مردسالارای تعصبی عهد دقیانوسه..میگه منتظرم نوه ام به دنیا بیاد بیام همش بغلش کنم ببرم دوردور....بچه ها ان رفتارای خودپسندانه و بی فکر و خاله زنکش حالمو بهم میزنه خیلی تحمل کردم...شما بودین چجوری رفتار میکردین؟؟

کسایی که شرایط و حرفای منو درک نمیکنن لطفا کامنت نذارن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ازاین مردا دیدم یادش افتادم عصبام خورد شدخیلی صبرمیخوادکناربیایی باشون اعه😕😷

درســـت همــون لحـظہ ڪہ نا امیــــدے     یـــکے صـدات میڪنـہ ومیگہ:                                  بـــــاراخرت باشہ کـہ فکــرکنـے هیشکیونداری   من ازاین بالـاهوا تودارمـ☝                                          ✨دوســت دار تــــ💗ـو آفـــریدگــارت✨

وااای حالم به هم می خوره میرن حموم مردم بعد تازه ول می کنن کثیف...

اسی بستگی داره من تمام دوستام که پدرشوهر بهشون خونه ماشین یا خرج زندگی داده همینجوری ان پرادعا و مغرور

یکی شون که تازه پدرشوهرش وکیله

و اتفاقا مادرشوهراشون نسبتا سر به زیرن

برعکس تو خونواده هایی که پدرشوهر چیزی نداده مادرشوهر اذیت می کنه

بزار بچه دنیا بیاد یه عذابی بهت میده همین تجربه دارم از الان روشو کم کن

شما رو با کاربری سابق یادمه 

همونم که ۱ ماه خانواده خواهرم خونمون بودن 😅

نمیدونم یادته یا نه 

خیلی خانم مهربونی بودی 😘