سلام بچه ها من از اون مدل ادمایی هستم که دوست دارم به خانواده همسرم احترام بزارم و نهایت تلاشمو میکنم مادرشوهرم خانم خوبیه...منتها بعذ کلی رفتار از پدر شوهرم واقعا ازش ناراحتم...انگار جای پدرشوهر مادرشوهرم عوض شده...سه ساله ازدواج کردیم همون اوایل بهم میگفت غذا بلدی درس کنی؟؟
اینم بگم تاجره خیلیم ادعاش میشه من اهل فرهنگ و ادبم ولی هر بحثی تو خانواده شد هر لطفی بهمون کرده بود گفت مثلا دو جفت فرش گرون اونم مادرشوهرم گفته بود بهمون داده بود گفت پس بدین...بعدش که عصبانیتش خوابید گفت نمیخوام انگار نه انگار 50سالشه...
اومده بودن خونمون رفتع حموم کثیف ول کرده اومده...همش با کنایه حرف میزنه...کافیه از کسی تعریف کنی میگه من از اون بهترم..بچم یه ماه دیگه به دنیا میاد همش میگه تو چرا به همه زنگ میزنی به من نمیزنی در حالی که من به همه یکسان زنگ میزنم تو کرونا همش بدون ماسک میاد خونمون..منم ماه آخرم میترسم..از این مردسالارای تعصبی عهد دقیانوسه..میگه منتظرم نوه ام به دنیا بیاد بیام همش بغلش کنم ببرم دوردور....بچه ها ان رفتارای خودپسندانه و بی فکر و خاله زنکش حالمو بهم میزنه خیلی تحمل کردم...شما بودین چجوری رفتار میکردین؟؟
کسایی که شرایط و حرفای منو درک نمیکنن لطفا کامنت نذارن.