2777
2789
عنوان

پدرشوهر!!!!😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 43 پست
باهاش سر سنگین باش بهش رو نده گهگاهی هم جوابشو با طعنه و کنایه بده بچه دنیا بیاد خون ب جیگرت میکنه ا ...

حالم ازش بهم میخوره راهکار بهم بده ادبش کنم

تو خونه من رعایت کنه شوهرمم ازش دفاع نکنه جوری با سیاست

متاسفانه من از این راه ها بلد نیستم فقط برا خودم پیش اومده پدرشوهرم جلو خودمو شوهرم گف که هر وقت من بخوام باید بچه رو بیاری شوهرمم گف ک نمیشه بچه س عروسک ک نیس هر وقت هر کی خواست براش اماده باشه مادر شوهرمم گف ک چرا نمیاریش منم گفتم من که اوردم فقط میگم منم باهاش میام بعضی وقتا کار دارم نمیشه اونم ی دفه گف تو چرا میای چشام چهار تا شد گفتم یعنی میگید نیام اونم دیگه نتونست جمع کنه شوهرمم کلا پشتم دراومد از اون موقع تا حالا نخواستن بیان بچه رو ببرن یا ببرم..پس یعنی باید حداقل ی بار دعوای اساسی بشه تا پدرشوهرت آدم بشه و شوهرت هم خودش ببینه ک حرفش منطقی نیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیکار کنیم همش دخالت میکنه حتی بهم میگه این چی بود گذاشتی واتساپ وضعیت فکر کنننن

یاخوده پیغمبر🤤این دیگه چیه یپامادرشوهره که😨😨ببین شوهرت بایددرمقابل حرفاش پاسخگوباشه یجوره محترمانه بدون دعواوجبهه گیری بشین باشوهرت حرف بزن بگوازاین کارای بابات بدم میاد.بگوکه توجوابشوبده ولی اگه توجه نکنی من جواب بدم بدمیشه

🥀عضوگروه رزقرمز🥀وزن شروع۹۶🥀تاریخ شروع۱۴۰۰.۴.۲۱🥀وزن هدف۷۵🥀قد۱۷۰🥀الهی ب امیدتو.لطفابم انگیزه بدین🥀
اه اه اه

پدرم گفت اگه رفتی تبریز یبار دیگه بهت گفت منم کاری میکنم شوهرت هر وقت بیاد خونمون پامو ببوسه به شوهرم گفتم رفت با پدرش مشکلو حل کرد که مجبور نشیم یکی دست و یکی پا ماچ کنیم 😶

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶

پدر شوهرت،مثل پدر شوهر منه 

ازش متنفرم مرد سالار، عوضی،منتی،بی ادب 

هر چی بگم کم گفتم

مادر شوهرمم موذی میره پشتش قایم میشه،هر غلطی میخواد میکنه،بعد میگه من اختیار ندارم،من اختیار ندارم،جرات ندارم بهش چیزی بگم!!!!،مثل سگ دروغ میگه

اصلااااا اصلااااا محلشون نمیدم،فقط جلو شوهرم اونم برای شخصیت و کلاس خودم مودبانه رفتار میکنم

وگرنه حتی به حرفاشونم گوش نمیدم،به بهونه ای وسط حرفاشون پا میشم میرم و برنمیگردم 

یعنی یه جوریی مودبانه، حالشونو میگیرم 😄

و به جز سلام و.علیک هییییچ حرفی باهاشون نمیزنم

ببینید شما باید بی خیالی طی کنید ولی زیرزمینه شرایط رو طوری بچینید که اونی که شما می خواید بشه ....

مثلا میگه بیام بچه رو ببرم و این حرفا عکس العمل نشون ندید ولی بچه که به دنیا میاد همه اش خوابه به همسرتون تاکید کنید که خواب بچه تو رشدش چقدر موثره و وقتی میگن بیارش یا بده ببریم بگید از حواب میافته رشدش به مشکل میخوره روشهای این مدلی غیرمستقیم ... کم کم عادت میکنن با آدمای این مدلی با دعوا و کشمکش کار از پیش نمیره آرامش زندگیتون به هم میریزه ...باید تایید کنید غیرمستقیم مخالفت کنید ....

ببینید شما باید بی خیالی طی کنید ولی زیرزمینه شرایط رو طوری بچینید که اونی که شما می خواید بشه .... ...

ممنون واقعا...توصیه جدیدی به ذهنتون رسید بهم بگیذ...رعایت نمیکنه همش باهام شوخی میکنه منم خوشم نمیاد باهام شوخی کنن شوهرم میگه بابام منظوری نداره بهش بی احترامی نکنیا...ولی ازم دفاع میکنه

ممنون واقعا...توصیه جدیدی به ذهنتون رسید بهم بگیذ...رعایت نمیکنه همش باهام شوخی میکنه منم خوشم نمیاد ...

خداروشکر همسرتون طرف شماست .... راه حلش فقط بی خیالیه ما اطرافمون زیاد اینطور آدما داریم .... هر چقدر بخوای درستشون کنی وضعیت بدتر میشه ... شما یه گوش در یه گوش دروازه باش از طرف دیگه جاهایی که میدونی مشکل برات ایجاد میکنن پشت پرده با همسرت برنامه ریزی کن که تو عمل انجام شده قرار بگیرن اونی که شما می خوای بشه ... ولی احترامشون رو نگه دار به هر حال پدر مادر هستن اینطوری خدا هم براتون می سازه......

چند وقته تو نی نی سایت فقط حرف پدر شوهره  من تصورم از پدر شوهر یه مرد تپلو با موهای سفید و قد ...

مننننننن والا منم با این رفتارای زنونه اش هنگ میکنم.... انگار بچگی نکرده و الان میخواد بچه ی ما بشه 

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .