2777
2789
عنوان

پدرشوهر!!!!😫😫😫😫

| مشاهده متن کامل بحث + 1013 بازدید | 43 پست
خب راهکار بده چجوری برام بنویس همشو عاصی شدم

هر چی گفت تو هم یه متلکی بارش کن بی محلی کامل بگو ماسک بزنین من میترسم حامله هستم اول از همه به شوهرت بگو حرفات به باباش بگه نگفت خودت و بچه دنیا اومد بیشتر از دو دقیقه دستش نده به بهانه شیر هی ازش بگیر خواست جایی ببره بگو بچه جاییه که مادرش باشه اونجا وا نده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااای حالم به هم می خوره میرن حموم مردم بعد تازه ول می کنن کثیف... اسی بستگی داره من تمام دوستام که ...

به ما هیچی نداد جز او ن فرشا که اونم ما نخواستیم یه ریال نداده بهمون...

شما رو با کاربری سابق یادمه  همونم که ۱ ماه خانواده خواهرم خونمون بودن 😅 نمیدونم یادته یا نه ...

آخی عزیزم یادم اومد تو رو رفتن بالاخره کی رفتن پشت سرشون نمک میریختی نیان فدات مهربونی از خودته❣😘

هر چی گفت تو هم یه متلکی بارش کن بی محلی کامل بگو ماسک بزنین من میترسم حامله هستم اول از همه به شوهر ...

فاکیل و خانواده ازش خیلی حساب میبرن...گنده اخلاقه شدید...شوهرم خیلی بهش احترام میزاره ولی دلش به حال منم میسوزه جرات داری بهش یه چیزی بگی رسوات میکنه باور کن شاید به شوهرم بگه طلاقم بده اینجوریه

هر چی گفت تو هم یه متلکی بارش کن بی محلی کامل بگو ماسک بزنین من میترسم حامله هستم اول از همه به شوهر ...

متلک بندازی بق میکنه حالتو میگیره کلا اهل تلافیه شدییییید بچه واقعیه

فاکیل و خانواده ازش خیلی حساب میبرن...گنده اخلاقه شدید...شوهرم خیلی بهش احترام میزاره ولی دلش به حال ...

پس دیگه چاره ای نداری چون شوهرت هم پشتت نیس ولی بچرو پیش خودت نگه دار ۲ دقیق بیشتر بشه میشی حال و روز من عاقبتت

پس دیگه چاره ای نداری چون شوهرت هم پشتت نیس ولی بچرو پیش خودت نگه دار ۲ دقیق بیشتر بشه میشی حال و رو ...

پشتمه ولی میگه یه کاری نکن بین تو خانوادم  باایستم دوتاتون باهم میخوام

خدا لعنتش کنه و خیر نبینه کسیو که با یه امیدی میره خونه بخت بعد یه مشت وحشی زندگیشو میکنن جهنم من که ...

نمیدونم...نگرانم بچم دنیا بیاد شوهرمم پسره بزرگه..

دلم میخواد از همین الان حساب دستش بیاد باااااید خودشو درست کنه تو میگی چجوری ادمشون کنم

نمیدونم...نگرانم بچم دنیا بیاد شوهرمم پسره بزرگه.. دلم میخواد از همین الان حساب دستش بیاد باااااید ...

من که هر کاری کردم ادم نشدن اخرشم با گریه زاری پشت تلفن خواستم که راحتم بزارن با التماس