2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
نه چوبشو بزار توی خاک مستقیم بعد آب بده نمیخواد ریشه بذه نعنا که ماهم گرفته بودیم معمولی بود ولی بعد ...

اهان مرسی عشقم تو هم از الان شروع کن خوردنش ی فنجون الان ی فنجون قبل خواب 

فقط قند مصنوعی نریزد توش مثل شکرو اینا 

تاپیک_پلیکیستیکا#  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
اهان مرسی عشقم تو هم از الان شروع کن خوردنش ی فنجون الان ی فنجون قبل خواب  فقط قند مصنوعی نریز ...

خواهش میکنم عزیزم 

آره حتما میخورم،چند روز سرم شلوغ بود نتونستم گزارش روزانه بدم 

ولی تقریبا رعایت کردم همه چی به جز ورزش، و اینکه روغن سیاهدانه رو هم داشتم🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم  آره حتما میخورم،چند روز سرم شلوغ بود نتونستم گزارش روزانه بدم  ولی تق ...

افرینن بهت اون برنامه کی عکسشو گذاشتیمو نصب کن برا ورزش کلی بهت انگیزه میده 

ما هنوز عطاریمون باز نکرده بخرم ☹ولی افرین به تو 

من تیکر هم گذاشتم برا رسیدن به هدفم که جوشام برن 🤨

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

🌱🌱    گزارش روز نهم   🌱🌱

خب سلام تنبلا 😁😂

امروز اولین دمنوش نعنارو خوردم طعم بدی نداش اصلا روغنم تموم شده بود نتونستم موهامو روغن تراپی کنم بعدش شیر بادوم خوردم باز .سبزی خوردم با غذا ورزشمم امروز تو برنامه نوشته بود روز استراحت موند برا فردا البته پیاده وری کردم قند مصنوعیم نخوردم اصلا 

گزارش_استارتر#  

تاپیک_پلیکیستیکا#  

اتفاقا گلم اصلا سنگین نیس و مناسبه برامون منم باهمین ورزش میکنم و روز دهمم الان💃😍فقط طناب زدنشو نم ...

سلام داشتم تاپیکت میخوندم واقعا خوشم اومد ممنون. ببین منم اصن چاق نیستم اتفاقا چند کیلو کمبود وزن دارم ولی پریودام نامنظم. ولی شما ام مگ نگفتی چاق نیستی پس چرا این ورزش؟ینی منم ک عین استخونم😂باید انجام بدم این اپلیکیشنو؟ 

محکم و سرشار از انرژی و احساساتم✨عاشقی کردن و عاشق بودن و خیلی دوس دارم❤️🌿🌸اما لبریز از بغض و حرفای نا گفتم از دنیایی که خیلی زود بهم نشون داد چه قدر میتونه بی رحم باشه 💔 و انسانیت تا کجا میتونه ویرون و نیست بشه 😔💔اما من بازم با قدرت زندگیمو عاشقانه و محکم "زندگی" میکنم🍀🙃زندگی، دوست دارم❤️خدایا دوست دارم❤️که بهم اجازه می دید تا وقتی که نفس میکشم عاشق زیبایی ها و شگفتی های جهانت باشم و لذت ببرم و حتی مرسی بابت سختی های جهانت که منو شکوفا و سبز و قوی تر از همیشه میکنه. ❤️✋🍃🙂
سلام داشتم تاپیکت میخوندم واقعا خوشم اومد ممنون. ببین منم اصن چاق نیستم اتفاقا چند کیلو کمبود وزن دا ...

مرسی گلم ❤من در کل اره لاغرم فقط تازگیا یذره شکم در اوردم خیلی کم در حدی که خودم میفهمم فقط ولی در کل این ورزش سبک هس برا هممون خوبه نه برا لاغر شدن و تا اخر عمر باید ی سبک زندگی سالم داشته باشیم 

اینم بگم اگه وقت داری تا اخر بخون 

مرسی گلم ❤من در کل اره لاغرم فقط تازگیا یذره شکم در اوردم خیلی کم در حدی که خودم میفهمم فقط ولی در ک ...

اهان شکم منم یکم هس ولی دکترم گفت مقاومت به انسولین نداری آخه شکم مقاومت به انسولین فرق داره البته من آزمایش هم دادم. متاسفانه مشکل من از غده هیپوفیزه  چون میزان LHام و پرولاکتینم بالاس اما بقیه هوذمونا و تستسترون و آندروژن ها نرمال برا همین  جوش و مو زائد و ریزش مو ندارم البته  چون من چربی و قند و اینا هم مصرف نمیکنم. اما پریودم نامنظمه شدید. نمیذونم برا چی پلی کیستیک شدم اما درست بعد یه سال پر فراز و نشیب و استرس زیاد پلی کیستیک شدم.

محکم و سرشار از انرژی و احساساتم✨عاشقی کردن و عاشق بودن و خیلی دوس دارم❤️🌿🌸اما لبریز از بغض و حرفای نا گفتم از دنیایی که خیلی زود بهم نشون داد چه قدر میتونه بی رحم باشه 💔 و انسانیت تا کجا میتونه ویرون و نیست بشه 😔💔اما من بازم با قدرت زندگیمو عاشقانه و محکم "زندگی" میکنم🍀🙃زندگی، دوست دارم❤️خدایا دوست دارم❤️که بهم اجازه می دید تا وقتی که نفس میکشم عاشق زیبایی ها و شگفتی های جهانت باشم و لذت ببرم و حتی مرسی بابت سختی های جهانت که منو شکوفا و سبز و قوی تر از همیشه میکنه. ❤️✋🍃🙂
اهان شکم منم یکم هس ولی دکترم گفت مقاومت به انسولین نداری آخه شکم مقاومت به انسولین فرق داره البته م ...

پلی کیستیک هنوز دلیلش مشخص نیس تو هند از هر ۵ تا دختر یکیش پلی کیستیک داره و کلا بیماری عجیبی هس من تو ازمایش هورمونیم همه چی نرمال بود 😐ولی هم جوش دارم هم موی زائد 

اکثرا پلی کیستیکا چاقی شکمی دارن

پلی کیستیک هنوز دلیلش مشخص نیس تو هند از هر ۵ تا دختر یکیش پلی کیستیک داره و کلا بیماری عجیبی هس من ...

بله بخاطر مقاومت به انسولینه چاقی شکمی که من  سطح انسولینم و تحمل گلوکزم تو آزمایش نرمال بود و دکترم گفت مشکل از غده هیپوفیزه lhبالا جلو تخمک گذاری رو گرفته احتمال بارداربم هم کمه در اینده گرچه اصلا برام مهم نی ولی پریود نشدنه اذیتم میکنه

بله بخاطر مقاومت به انسولینه چاقی شکمی که من  سطح انسولینم و تحمل گلوکزم تو آزمایش نرمال بود و ...

باید برات مهم باشه دختر چون فقط بادراری نیس از کجا میدونی فردا صورتت مثل من نمیشه☹هر بار که به اینه نگا کنی ناراحت میشی تلاش کن بدنتو ول نکن به امان خدا

سلام من همین الان تاپیک تون رو دیدم عالی بود  من از همین الان همراهم باهاتون  چون گفتی پ ...

افرین ولی زیاده روی نکن تو هر وعده یدونه❤ازمون مزاج شناسی رو انجام بده تا بدونی کددم میوه خوبه برات کدوم نه

باید برات مهم باشه دختر چون فقط بادراری نیس از کجا میدونی فردا صورتت مثل من نمیشه☹هر بار که به اینه ...

نه من که ول نکردم تحت نظر متخصصم باید متخصص غدد هم برای ام آر آی هیپوفیز برم گرچه متخصص زنان به من گفت lhبالا درمان نداره قطعی اما اگه توموری توی هیپوفیز باشه اگه جراحی بشه ممکنه خوب بشه نمیدونم... ولی خداروشکر من سبک غذاییم همیشه سالم بوده الانم حفظش کردم فقط به شدت بی تحرکم اونو هم برای این بیماری زیادش کردم که شاید خودم پریود شم😂ولی هیچ فایده ای نداشته فقط با قرص جواب میده

نه من که ول نکردم تحت نظر متخصصم باید متخصص غدد هم برای ام آر آی هیپوفیز برم گرچه متخصص زنان به من گ ...

انشالله که میشی صبر داشته باش