2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
منم پلی کیستیکم الان 12 ساله منتظر بچه هستم ولی دریغ از یه بارداری پوچ

شوهرت سالمه؟ 

21سالمه وآرزومه مامان بشم❤️😍شروع وزن 76😡وزن فعلی55🙂وزن هدف50😍خدایا یه روزی میادمن مادر بشم خدایا توکه حال منو میدونی معجزه کن برام دلم ناجور هوای حرم امام رضا رو کرده خدایا کاش بشه برم زیارت 😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هرروز دولیوان میخورم

عزیزم دو استکان بخور نه لیوان چون هم باعث اختلال خواب میشه همم مقل چای  سیاه نباید بعد غذا  بخوری چون جذب اهن و کلسیم و اینا رو کاهش میده

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

🌱🌱🌱   چالش     🌱🌱🌱

تصمیم گرفتم سرعت بدیم به چالشامون این هفته ورزشو شروع کنید از کم شروع کنید تا شوک وارد نشه به بدنتون پیاده روی خیلی عالیه با برنامه هم میتونین ورزش کنید همونی که عکسشو گذاشتیم چند صفحه قبل خیلی خیلی بهتون انگیزه میده

یه چالش دیگه هم داریم اضافه کردن سبزی به سفره هامون به خصوص نعنا (بچه ها تحقیقات کشواری دیگه نشون داده خوردن دو استکان دمنوش نعنا فلفلی به شدت تو کاهش موهای زائد و کاهش هورمون مردانه اثر کرده اما من خودم نمیتونم پیدا کنم 😩حالا شما خود دمنوش نعنا (تازه )رو استفاده کنید دمنوشای نیوشارم توصیه نمیکنم ! ) خلاصه که تصف بشقایتونو سبزی تشکیل بده بقیش غذا اجباریه ها بچه ها بخصوص نعنا  

اگه موافق باشین تیکر نه ماهه بزاریم برا خودمون و ببینیم چقدر تاثیر داشته تو بدنمون کارامون

پ ن .بچه ها چالشای قبل هستااا  نکنه اونارو حذف کنید 😐

چالش.این.هفته#  

چالش_پلیکیستیکا#  

تاپیک_پلیکیستیکا 

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه ها این همه میگم فلان نخورین بهمان نخورین سمنو بخورین براتون عالیه مخصوصا اونایی که ریزش مو دارن چون ویتامین b داره

🌱🌱  گزارش روز  هفتم   🌱🌱

صبحونه باز کنجد و خرما و مغز 

قند مصنوعی نخوردم 

ورزش کردم امروز خیلی ورزش خستم کرد نمیدونم چرا 

میوه خوردم 

گزارش_استارتر#  

تاپیک_پلیکیستیکا#  

🌱🌱      روز هشتم      🌱🌱

خب سلام خانومای تنبل 😁امروز سبزی رو خوردم البته برا شام فقط چون عصر مامانم خرید 

بعدش صبح شیر بادوم خوردم

قند مصنوعی هم نخوردم اصلا حتی شیرینی های تو یخچال بهم چشمک میزد ولی جلو خودمو گرفتم 

ورزشم الان میرم بکنم 

میوه هم‌ مامانم پوست کنده گذاشتم برا بعد ورزش 

تیکرمم که میبینین 😏راستی نظرتون درمورد عکس گرفتن از صورت و موها چیه ؟تا بعدا مقایسه کنیم ؟

راستی خوردن دمنوش نعنارو هم از فردا شروع میکنم

تاپیک_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

🌱🌱🌱   چالش     🌱🌱🌱 تصمیم گ ...

واای چ خوب نعنا رو نمیدونستم 

ما ی گلدون سبزی جات داریم توش نعنا کاشتیم ی باز بعد خودش هر سال سبز میشه بهار و تابستون می چینیم بازم دوباره خودش برگ باز میکنه تقریبا دوماه و ماهی ی بار ی سبد نعنا میده نعنا تندی هم هست اگر میخوای همیشه خوردن نعنا رو داشته باشی بهت پیشنهاد میکنم این کارو انجام بده چون نعنا های بیرون اصلا خوب نیست و تندی کمی هم دارن، و اینکه نگهداری ازش خیییلی دارحته خیلی زود رشد میکنه حساس هم نیس 

واای چ خوب نعنا رو نمیدونستم  ما ی گلدون سبزی جات داریم توش نعنا کاشتیم ی باز بعد خودش هر سال ...

اینم عکس گلدون ما

همون نعنا های سبزی خوردن رو برگ هاشو بچینی چوبشو بزاری توی گلدون خودش برگ میده سبز پخش میشه تکثیر میشه توی گلدون

واای چ خوب نعنا رو نمیدونستم  ما ی گلدون سبزی جات داریم توش نعنا کاشتیم ی باز بعد خودش هر سال ...

وای چه خوب ججوری کاشتی من بلد نیستم میشه یادم بدی ابجی 

من خریدم اتفاقا دیروز پاک کردیم بقول تو زیاد تند نیس ☹الانم میخوام برم حموم برگردم دم کنم 

نعنا هورمونای مردانمونو میاره پایین انرژیمونو میبره بالا و موهای زائدم کم میکنه البته منع مصرفم داره بعضیا من بلد نیستم لینک سایت رو بزارم ☹

اینم عکس گلدون ما همون نعنا های سبزی خوردن رو برگ هاشو بچینی چوبشو بزاری توی گلدون خودش برگ میده سب ...

وای چه عالی الان که انداختیم دور چوبشو 🤦‍♀️هفته بعد که مامانم میخره باید بگم بهش راستی اول بزاریم تو اب ریشه بده ؟یا نه 

خیلی خوشملننن 

یسوال دیگه اخه نعنایی که ما میخریم زیاد تند نیس الان برگاشم تند نمیشه یعنی اگه بکارم 

وای چه خوب ججوری کاشتی من بلد نیستم میشه یادم بدی ابجی  من خریدم اتفاقا دیروز پاک کردیم بقول ت ...

چقدر خوب به نعنا نمیخورد انقدر خواص داشته باشه... 

لینک سایت های اینترنتی اگر منظورت اون بالا توی کادر گوشیت که آدرس سایت رو زده دستت رو نگه دارکپی کن بعد پیست کن اینجا

چقدر خوب به نعنا نمیخورد انقدر خواص داشته باشه...  لینک سایت های اینترنتی اگر منظورت اون بالا ...

اهان بزار برم امتحان‌کنم ببینم چی میشه

وای چه عالی الان که انداختیم دور چوبشو 🤦‍♀️هفته بعد که مامانم میخره باید بگم بهش راستی اول بزاریم ت ...

نه چوبشو بزار توی خاک مستقیم بعد آب بده نمیخواد ریشه بذه نعنا که ماهم گرفته بودیم معمولی بود ولی بعدا اینجوری تندشد مامانم میگه بخاطرچیزایی که میزنن به سبزی سم و اینا که آفت نزنه تندیش کم میشه فکر کنم بکاری بعدش تند بشه خودش

تاپیک_پلیکیستیکا#  

https://www.atsezfamily.com/خواص-دمنوش-نعناع/