2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

11384 بازدید | 785 پست

سلام خانوما تاپیک قبلی خیلی شلوغ شد گفتن که تاپیک جدید بزنم ازتون خواهش میکنم که تا زمانی که مطالب مهمم تموم نشده پست نزارین وقتی تموم شد بزارین در ضمن زیر پستای خودم تاپیک_پلیکیستیکا# میزنم که بین سوال جوابا بتونین پیداش کنید پس پست نزارین فعلا تا زمانی که گفتم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

با هم شروع میکنیم اول باید بگم که تخمدان پلی کیستیک جوک نیست. شوخی نیست. یک عارضه جدی هست که کل سیستم بدن رو بهم میزنه پس نباید ولش کنیم به امان خدا یا هر کی هر چی گف بخوریم !

تاپیک_پلیکیستیکا#  

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باید بگم که تو طب سنتی ی عقیده هس که میگه مادر همه ببماری ها  یبوسته شاید بعضیا مسخره کنن ولی یک واقعیت هس که حتی اگه طب سنتی هم نگه وقتی شما یبوست دارین یعنی رودتون درس کار نمیکنه سم ها دفع نمیشن غذا خوب هضم نمیشه و .... اگه بخوام بگم تا فردا طول میکشه حالا از کجا بفهمیم که یبوست داریم میشه گف که اگه بخوایم اصولی بگیم شما باید بعد از هر وعده غذایی دفع داشته باشین یعنی چی یعنی سه بار در روز اما باز این اوصاع زندگیمون و کم تحرکیمون غیر ممکنه تقریبا این و میگن اگه شما هر روز یکبار راحت و کامل دفع ندارین یعنی شما یبوست دارین

تاپیک_پلیکیستیکا#  

باید بگم که تو طب سنتی ی عقیده هس که میگه مادر همه ببماری ها  یبوسته شاید بعضیا مسخره کنن ...

که راه درمانش سخت نیس مورد اول اب خوردن نیم ساعت قبل و تا دوساعت یا حداقللل یک ساعت بعد غذا ممنوع دلیلشم اگه بحوام علمی بگم تا راحت تر شما بپذرین اینه که وقتی شما وسط غذا یا بعدش بلافاطله اب بخورین  اسید معده رقیق میشه و غذا خوب هضم نمیشه در نتیجه گوارش بدرستی انجام نمیشه و بعدش کلی دردسر که یکیش  یبوست یبوستم که انواع امراض رو داره با خودش پس قدم اول شد درمان یبوست

اینو بگم که انجیر فوق العادس برا این منظور حالا بعدش در موردش بیشتر خواهم  گف

تاپیک_پلیکیستیکا#  

که راه درمانش سخت نیس مورد اول اب خوردن نیم ساعت قبل و تا دوساعت یا حداقللل یک ساعت بعد غذا ممنوع دل ...

بعدش شما میدونید که ما پلی کیستیکا مقاوم به انسولین هستیم یعنی این که باید  قند خونمونو مدیریت کنیم  سوالتون الان اینه که ججوری خب باید بگم که قند مصنوعی باید حذف بشه کلا از زندگیمون یعنی قند و شکر(سم سفید) بیسکوییت، کیک،چیپس،پفک،شکلاتو... بعدش این که یهو زیاد نخوریم حتی اگه سالم باشه مثلا برندارین دو تا پشت سرهم موز بخورین (مثال زدم البته الان موز کجا بود که دوتا پشت سر هم بخوریم🤐😂)یا یهو برنج زیاد یا نون زیاد یا...نه هر چند ساعت یکبار  ی چیزی بخوری سلولاتو گرسنه نزاری یعنی بقول معروف کم کم بخور همیشه بخور این میشه مدیریت قند خون

تاپیک_پلیکیستیکا#  

سلام من پلی کیستیکم و الان خیلی داغونم یکی راهنمایی ام کنه چاقمصورتم پر جوش شده ریزش مو چربی سر وای

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!
بعدش شما میدونید که ما پلی کیستیکا مقاوم به انسولین هستیم یعنی این که باید  قند خونمونو مدیریت ...

اینم بگم ما ها نباید بدنمون التهاب داشته باشه یعنی دیر خوابیدن دیر بیدارشدن و نمیدونم ورزش سنگین  و اینا (منم اینارو از بس اینترنتو شخم زدم پیدا کردم میتونین شما هم بزنین تو نت که چه چیزایی التهاب بدنو بیشتر میکنه تا بهم کمک کنیم.)

تاپیک_پلیکیستیکا#  

سلام من پلی کیستیکم و الان خیلی داغونم یکی راهنمایی ام کنه چاقمصورتم پر جوش شده ریزش مو چربی سر وای

ولی مال من حل شد الان ی دونه هم کیست ندارم

چشم زمردی ام *** تورکم . تورک اولماخ چتیندی اما تورک اولماخدان گچسن نامردچیلیخدی
اینم بگم ما ها نباید بدنمون التهاب داشته باشه یعنی دیر خوابیدن دیر بیدارشدن و نمیدونم ورزش سنگین &nb ...

اینم بگم استرس خیلی بده برامون خیلی تاپیک بانو ارتمیس من خودم را دوست دارم را اگه خونده باشین در مورد انرژی منفی توضیح داده و نوشته که چطوری میتونین کم کنین یه تمرین که خیلی خوبهه و تاثیر گذار درمورد اینه که نیم ساعت قبل خوابیدن و نیم ساعت بعد بیدار شدن به هیچی فک نکنین به بدبختیاتون و عالیه اون تمرینش

تاپیک_پلیکیستیکا#  

ولی مال من حل شد الان ی دونه هم کیست ندارم

چجوری

من قراره یه دختر همه چی تموم خوشحال باشم.   الان90کیلوام،ولی قراره:60کیلو بشم!        قراره اونی که دلم می خواد بپوشم نه اونی که اندازمه!  شروع چالش بامداد خمار:1400/4/22 وزن شروع 90* هدف ماه تیر:87 *هدف مرداد ماه:84 * هدف شهریور ماه79 * هدف مهرماه: ۷۵ * هدف آبان ماه: 70 * هدف آذر ماه:66 * هدف دی ماه:63 من می تونم یه بار تونستم دوباره هم می تونم!!!!
اینم بگم استرس خیلی بده برامون خیلی تاپیک بانو ارتمیس من خودم را دوست دارم را اگه خونده باشین در مور ...

یکی از مهم ترین قدمای دیگه حدف لبنیات از زندگیمونه مخصوصا مخصوصا شیر گاو که پر از هورمونای گاوه تو نت هم نوشته درموردش میتونیم بزنیم مضرات شیر براتون میاره 

حتما باید حذف کنید لبنیاتووو حتما

تاپیک_پلیکیستیکا#  

سلام منم یک پلی کیستیک هستم وقتی پیاده روی مرتب دارم کیستا ناپدید میشن گفتم بگم شاید به درد کسی بخوره 

خوبربگو با جوش های لعنتی پایان ناپذیر چیکار کنیم؟

لطفا مخالفا ریپلای نکنن این سایت برای عموم نظرها ازاده 
یکی از مهم ترین قدمای دیگه حدف لبنیات از زندگیمونه مخصوصا مخصوصا شیر گاو که پر از هورمونای گاوه تو ن ...

ورزش سنگین ممنوع شاید تعجب کنی ولی کاملا درسته ورزش سنگین و بی تحرکی هر دو نمیزارن که پریود بشیم  چرا چون التهابو بالا میبره التهابم واسه ما سمه بخاطر همینه که خیلیا تو باشگاه ها خودشونو میکشن و بعدش پریود نمیشن و شاید حتی قطع بشه کلا پریودشون پس ورزش سنگین نمیکنیم

تاپیک_پلیکیستیکا#