2777
2789
عنوان

زنیکه ی بشکه

4389 بازدید | 118 پست

امروز با شوهرم رفته بودیم بیرون بعد رفتیم مغازه خرید کنیم وقتی رفتیم صندوق حساب کنیم یه خانمم اومد منتظر موند بعد از ما حساب کنه

خب از این زنیکه براتون بگم 

زنه هیکلی بود مانتو جلو باز پوشیده بود یه رونای گنده ای داشت

بعد هی به شوهرم و من نگاه میکرد بعد که دید من نگاش کردم دستشو برد از زیر مانتو زد به کمرش قشنگ رونشو داد بیرون و هی ادا اطوار میومد

بخدا منکه زنم دلم خواست چه برسه به مردا😆😟🤕😷حالا نریزین رو سرم که به تو چه به خودش مربوطه و ...

عاقا هرچی میخواین بپوشین ولی دیگه علنا بدن نمایی نکنین

جالب اینه که من  و بچه هامم با شوهرم بودیم شوهرمم میدونه من حساسم سرشو انداخت پایین رفت اون ور تر بعد زنیکه بشکه جلو چشم خودم سرک میکشید شوهرمو ببینه جرا رفت😤

حالا شوهرمم مالی نیستا😏

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

این مردم جنبه ازادی و هیچ کوفتی رو ندارن 😂

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

منم زنم ولي رون زن ببينم دلم نميخوااد 😂😂

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اعتماد به نفست رو تقویت کن نمیشه که همسرت رو با چشم بند بیرون ببری

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

خخخخخ فقط اخرش

شوهرمم مالی نیستا

هیچوقت ب شوهرت نگو 'عزیزم تو خیلی خوبی همه مردا اینروزا مشغول خیانتن ولی تو هیچوقت بمن خیانت نکردی' با اینحرفت باعث میشی تصورکنه درحقت لطف کرده.. درحالی ک وفاداری اولین وظیفه دوطرفه.. اینجوری بهونه دستش دادی ک تا ازچیزی ناراضی بود باخودش بگه خب منم مشکل دارم پس مث باقی مردا باخیانت حلش میکنم.. انتقادپذیرم ولی لطفا اسم نظرات و سلایق شخصیت رو انتقاد نذار گل من. اینجا یه سایته با هزاران کاربر.. هرکی نظر و اعتقاد خودشو داره.. قرارنیس همه حرف دل تورو بزنن.. پس قبل ورودت ب مجازی اصولش رو یاد بگیر...

من چون به همسرم مطمینم با دیدن این صحنه ها ناراحت نمیشم .در کل ادم اینجوری هستن تو جامعه و نمیتونم اونها را تغییر بدم.مخصوصا ادمهای مریض مثل این خانم 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...