2777
2789
عنوان

زن برتر است 🫆

58 بازدید | 6 پست

۱. زن، نماد جاریترین قدرت جهان است؛ قدرتی که نه در چیرگی، بلکه در خلق، پرورش و تبدیل است. اوست که از هیچ، معنا میسازد و از دل سختترین شرایط، زیباترین میوهها را میرویاند. برتری زن در این است که میتواند در عین لطافت، استوارترین تکیهگاه باشد.

۲. نگاه کنید به تاریخ؛ هر جا که تمدن ریشه دوانده، اثر انگشت زنان در تار و پود آن بوده است. زن تنها یک مکمل نیست، بلکه معمار احساسات و مدیریتکننده پنهان زندگی است. او با هوشمندی شهودیاش، مسیرهایی را میبیند که دیگران حتی تصورشان را نمیکنند.

۳. برتری زن در انعطافپذیری بینظیر اوست. او مانند خیزش دوبارهی زمین پس از هر زمستان است. زنی که میخواهد، میتواند کوهها را جابجا کند، نه با زور، بلکه با ارادهای آهنین که در پوششی از مهر و عطوفت پنهان شده است.

۴. زن، مظهر توازن است. او میداند چگونه میان سختکوشی و آرامش، و میان عدالت و مهربانی پل بزند. این توانایی مدیریت متضادها، همان نقطه برتری اوست که جهان را از خشکی و تکبعدی نجات میدهد.

۵. هر زنی یک جهان است؛ جهانی از صبر، خرد و ایثار. او آموخته است که چگونه با عشق، زخمها را التیام بخشد و با لبخندش، امید را به قلبهای ناامید بازگرداند. این قدرت شفابخشی، والاترین مرتبه انسانیت است که در زنان به کمال رسیده است.

۶. قدرت زن در این است که میتواند همزمان چندین نقش را با کمال اجرا کند؛ او هم جنگجوی میدان زندگی است و هم پناهگاه امنی برای آرامش. این چندبعدی بودن، نشاندهنده ظرفیت روانی و ذهنی برتری است که او را به رهبری طبیعی در هر محیطی تبدیل میکند.

۷. زنی که به خود باور دارد، شکستناپذیر است. او با هر چالشی که روبروی او قرار میگیرد، نسخهای قویتر و درخشانتر از خود میسازد. برتری او در این است که هرگز اجازه نمیدهد محدودیتهای تحمیلی، پرواز او را متوقف کند.

۸. زن، منبع الهام است. او با نگاهش به جهان، رنگها را زندهتر و معناها را عمیقتر میکند. هنر او در این است که از هر اتفاق سادهای، یک اثر هنری بسازد و از هر لحظه، فرصتی برای رشد و تعالی خلق کند.

۹. برتری زن در شفقت اوست؛ شفقت بدون ضعف. او میداند که مهربانی، بزرگترین شجاعت است. زنی که با عشق فرمان میراند، نه تنها خود، بلکه تمام اطرافیانش را به سوی تعالی و انسانیت بیشتر سوق میدهد.

۱۰. در نهایت، زن همان ریشهای است که درخت بشریت بر آن استوار است. او نماد تداوم زندگی و نمادی از خردی است که فراتر از کلمات است. برتری او در این است که جهان را به جای جنگ، با عشق و به جای نفرت، با پذیرش تعریف میکند.

مثلاً مریض بشی آمبولانس بیاد برم رو سقف آژیر بکشم..بی😬 بو 😲بی 😬بو😯 بی 😬بو😯♥️🫴🏽

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خیلی بدم میاد از این چیزا

زن برتر است چون....

مرد برتر است چون....

بیخیال دیگه چرا برابری رو قبول نمیکنید

در خنکای نسیم صبح زیر درختان سبز و بهاری باغ سلطنتی، کنار دریاچه قو نشسته ام و زیرلب آواز میخوانم و نقاشی ای میکشم که در هر رنگ آن،تمام جادوی درونم را نهاده ام،با آن لباس سرخ و سفیدی که همرنگ لاله های باغ من است،میان شکوفه های گیلاسی که سقوط میکنند میرقصم و از تمام آن روز استفاده میکنم🌷✨ و نه... حالا من جسمم را حس میکنم،جسمی که میفهمد،فقط یک آدم رویاپرداز است که هرروز،در باغ جادویی اش قدم میزند،و گاهی هم نامه ای برای شاهزاده قلمرو کناری مینویسد و درمورد روز آشنایی در همان باغ برایش میگوید🥲💞