خواهرم مردا شیکم وزیر شکم بهشون حکم میکنه عشقشون هم اونه که این دوتا رو بهش بدن ....عشقی هم وجود نداره بابا گذشت دیگه دوره این چیزها هر کدوم برای آدم منفعت بیشتری داشته باشه اون میگن عشق
خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
خواهرم مردا شیکم وزیر شکم بهشون حکم میکنه عشقشون هم اونه که این دوتا رو بهش بدن ....عشقی هم وجود ندا ...
از نظر منم شروع عشق از میل جنسی هست شاید هم بدبینم نمیدونم
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹
توی 22 سالگی که آبان ماه میشم 23 ساله شدم یه روانی به تمام عیار که گه گاهی فک میکنم میخ ...
به نظرم ارزش نداره
یه کانال بهت معرفی کنم بری؟؟ هم ارزش زندگیتو میفهمی هم زیر مجموعه اش کانال مشاوران هم داره
دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍 امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا) آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌 ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹