2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست
خوب خودش گفت.بعدم اتفاقا خیلی جاها ک مقصر بودم بخشیده حتی ی بار هم به روی خودش نیاورده  .من نر ...

من خودم ی عاشقم🙂از عشقم دلگیر میشم اما میبخشمش..باهام بد تا میکنه امااااا حتی بدیاشو با صدتا خوبیی یکی دیگه عوض نمیکنم ‌..عشق اول شاید زخمش خوب بشه اما جاش میمونه تا ابد

خواهش میکنم با اون دلای پاکتون واسه رسیدن ب خواستم صلوات بفرستین..واسه رسیدنمون بهم دعا کنید😞❤
تو ایتا اصلی هس ولی ادمین تو تلگرام میذاره همه مطالب رو ان شا‌ءالله تاثیر دیدین هم شما هم اسی برام ...

خیلی ممنون آبجی  ایشالله حاجت قبول شی

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ممنون آبجی  ایشالله حاجت قبول شی

ممنون

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ما اصولا بچه گونه رفتار میکنیم این سری اگه برگشت حتما اینکارو میکنم چون باهام‌قهره

اقتضای سنتون هست ولی اگه واقعا به همعلاقه دارید نذارید از هم سرد بشید حیفه

خود من وقتی فهمیدم علاقم یک طرفه بوده و حسی بهم نداره رهاش کردم و کل جوونیم تو تنهایی گذشت ولی شما چون علاقتون دوطرفه هست میتونید بهم برسید این روزها هیچوقت برنمیگردن حس قشنگیه از دستش ندید

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
من خودم ی عاشقم🙂از عشقم دلگیر میشم اما میبخشمش..باهام بد تا میکنه امااااا حتی بدیاشو با صدتا خوبیی ...

حتی اگه دستشونم‌بهم نخورده باشه ؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اقتضای سنتون هست ولی اگه واقعا به همعلاقه دارید نذارید از هم سرد بشید حیفه خود من وقتی فهمیدم علاقم ...

مرسی عزیزم.از کجا مطمعن شم‌دوسم داره 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
آقا هستم هر وقت برای خواستگاری اقدام کرد میتونید رو علاقش حساب باز کنید

متوجه نشدمواقعا ببخشید..خب یعنی قرارو باش بزارم‌چون نرفتم ببینمش ..تا این مرحله میخوام بدونم از کجا میتونم بفهمم دوسم داره چون شما خودتونم اقایید بهتر همجنستونو میشناسید

متوجه نشدمواقعا ببخشید..خب یعنی قرارو باش بزارم‌چون نرفتم ببینمش ..تا این مرحله میخوام بدونم از کجا ...

برای همین میگم تنها راهش اینه که ببینید میاد خواستگاری یا نه وگرنه ابراز علاقه ملاک نیست در عمل باید ثابت کنه

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
یعنی منو واسه سرگرمی میخواد؟؟

چی بگم والا

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1