2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست
" تنهامسیر ": 🌱 @IslamLifeStyles

مرسی عزیزم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نه نرفتم‌ببینمش فعلا شرایطشو ندارم..چندین ساله ندیدمش عشق قدیمیم و اولمه

شاید هم دوری باعث نا امیدی اش میشه و این کار و میکنه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شاید هم دوری باعث نا امیدی اش میشه و این کار و میکنه

خودشم همینو میگه 

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
چرا الکیه ..برا من الکی بود پر رو پررو جلو چشم‌من بیو عاشقانه میزاره پروفایل ست عاشقانه میزاره

مطمئن باش عاشق نبوده و عشق اولش نبودی 

وگرنه عشق خیلی قدرت داره

خواهش میکنم با اون دلای پاکتون واسه رسیدن ب خواستم صلوات بفرستین..واسه رسیدنمون بهم دعا کنید😞❤
از نظر منم شروع عشق از میل جنسی هست شاید هم بدبینم نمیدونم

شاید یه زمانی کمتر میل ب این چیزا بوده ..... ولی الان  بچه های ۱۲ ساله هم  چنان میلی دار ن ک آدم شاخ درمیاره

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
ما دستمون هم بهم نخورده

منظورم ب شریک جنسیشون دل میبندن کاری ب عشق ندارن

خدایا من که واست بندگی نکردم ...ولی تو خدایی کن ....تو بگذر...منم انسان حتمی الخطا....الهی العفو....🙏
نه نرفتم‌ببینمش فعلا شرایطشو ندارم..چندین ساله ندیدمش عشق قدیمیم و اولمه

خب چرا مفصل باهاش صحبت نمیکنید بگید از کدوم رفتارهاش ناراحت میشید؟ وقتی بدونه ایرادش چیه سعی میکنه برطرفشون کنه

یه برگه بردارید ویژگی های بد و خوبش رو تو دو تا ستون مجزا بنویسید و بهش بگید این ویژگی های خوب رو داری ولی این ویژگی های بدت ناراحتم میکنه

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
خودشم همینو میگه 

دوری خیلی سخته منم اومدم مسافرت دو شبه دارم روانی میشم ببین اون بد بخت چی می کشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مطمئن باش عاشق نبوده و عشق اولش نبودی  وگرنه عشق خیلی قدرت داره

خوب خودش گفت.بعدم اتفاقا خیلی جاها ک مقصر بودم بخشیده حتی ی بار هم به روی خودش نیاورده 

.من نرفتم ببینمش اونم سر همین قضیه فک میکنه من مسخرش کردم

به نظرم ارزش نداره یه کانال بهت معرفی کنم بری؟؟ هم ارزش زندگیتو میفهمی هم زیر مجموعه اش کانال مشاور ...

😓 آره معرفی کنید ممنون میشم تو چه برنامه ای

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
خب چرا مفصل باهاش صحبت نمیکنید بگید از کدوم رفتارهاش ناراحت میشید؟ وقتی بدونه ایرادش چیه سعی میکنه ب ...

ما اصولا بچه گونه رفتار میکنیم این سری اگه برگشت حتما اینکارو میکنم چون باهام‌قهره

دوری خیلی سخته منم اومدم مسافرت دو شبه دارم روانی میشم ببین اون بد بخت چی می کشه

یعنی مهمم واسش؟

😓 آره معرفی کنید ممنون میشم تو چه برنامه ای

تو ایتا اصلی هس ولی ادمین تو تلگرام میذاره همه مطالب رو

ان شا‌ءالله تاثیر دیدین هم شما هم اسی برام دعا کنید

🌱 @IslamLifeStyles

به نظرم ارزش نداره یه کانال بهت معرفی کنم بری؟؟ هم ارزش زندگیتو میفهمی هم زیر مجموعه اش کانال مشاور ...

اون که صد درصد العان فک میکنم اصلا ارزشش نداش بخاطر یه نامرد و خودم داغون کنم 

آخه تقصیر منم نیس میدونی چرا 

چون من زندگی برنامه ریزی آرزو ها خوشبختی همه چیو با اون درس کرده بودم و میدیدم😔😔😔😔😔😔 بخاطر همین وقتی بهم گفتن فلانه عقد شده یهو رنگم پرید نفسم بالا نمی یومد 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...