2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست
میزاره.بعدم میاد زنگ میزنه ب من

شاید منظورش خودتی

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون همه یه جور  نیس  واسه این گفتم یکیش خود من 22 سالمه  6 7 سال میگذره حتی یه کسی نی ...

من از سن کم عاشق هم شدیم الان ۲۳ سالمه فرامدشش نکردم خیلی بدم اومده ازش ..خودشم نمیدونم چند چنده با خودش زنگ میزنه اصرار میکنه بیا باهم‌باشیم از اونور من اینستاشو ندارم بیو پروف عاشقانه میزاره .

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
تو دهه هفتاد هشتاد 

متولد ۷۵ اونم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
شاید منظورش خودتی

نه اصلا.پروف ست میزاره

هیچی نمیشه گفت

عجب😧

متولد ۷۵ اونم

منظورم تودهه هفتاد بود نه پسرای دهه هفتادی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
منظورم تودهه هفتاد بود نه پسرای دهه هفتادی

اها🤪

چی بگم والا، واسه من ک اینطور نیست، ما عین فیلم روزگارانی درچوکوروا ایم، خخخخ

یعنی منو واسه سرگرمی میخواد؟؟

خدا را شکر که الکیه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

خدا را شکر که الکیه

👍

👍

⁦☺️⁩

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

سریال شهریار رو ببینید به خوبی تاثیر عشق اول رو نشون میده با اینکه استاد بعدها با دختر خوبی آشنا شد، ازدواج کرد و بچه دار هم شد ولی تا آخر عمر غمگین بود

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
من از سن کم عاشق هم شدیم الان ۲۳ سالمه فرامدشش نکردم خیلی بدم اومده ازش ..خودشم نمیدونم چند چنده با ...

این عشق نیس با عرض معذرت ببخشید 

چون خودم تجربه کردم، بنده از سن 14  13 دیده بودمش و میخاستمش اون بچه تر بود از من  فک کنم 8 یا 9 سالش بود 😶😐 منتظر موندم موندم  همش سه بار دیدمش بار چهارم دیگه بزرگ شده بود و به دلیلی مال من نشد و مال یه طحفع دیگه شد ما موندیم با یاد و خاطر و مشکل اعصاب و روح روان افسردگی 😓😓😓😓 از بس از قرص بدم میاد چن بار دکتر رفتم کلی قرص بهم داده بدم میاد نمی خورم 

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...