2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 608 بازدید | 84 پست
چرا الکیه ..برا من الکی بود پر رو پررو جلو چشم‌من بیو عاشقانه میزاره پروفایل ست عاشقانه میزاره

واسه من ک اینطور نیست اگرم هست نمیذاره من متوجه شم وناراحت شم

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه نیس

نمیدونم چی بگم ..

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
دقت کن  شب عاشقن..... صبح فارق

نه دیگه به نکته دقت نکردی 

پسرا شب عشق و حال میکن و..

گرفتی الان😎

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
پسرای اون موقع بود نه الان  پسرا الان صبح عاشقن شب فارق

پسرای اون موقعه منظورت چ دهه ای هست !

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
نمیدونم چی بگم ..

چون همه یه جور  نیس  واسه این گفتم یکیش خود من 22 سالمه  6 7 سال میگذره حتی یه کسی نیگا درس نکردم بخاطر اون حیف نون

کاربر پسر هستم عقاب آریایی🤟بی حد میخاستمت ولی در حد نبودی،،،،. خوندن فکر ادما دیگه زیاد سخت نیست...  
پسرای اون موقعه منظورت چ دهه ای هست !

تو دهه هفتاد هشتاد 

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
اره دارم به این نتیجه میرسم

خسته شدم تا میام فراموشش کنم سر و کله اش پیدا میشه .از اونورم رفتاراش حرص دراره

واسه من ک اینطور نیست اگرم هست نمیذاره من متوجه شم وناراحت شم

میزاره.بعدم میاد زنگ میزنه ب من

نه نمیشه خدایی نمیشه نمیشهههههههه

چی بگم ک دردش بگیره بره

میزاره.بعدم میاد زنگ میزنه ب من

چی بگم والا، واسه من ک اینطور نیست، ما عین فیلم روزگارانی درچوکوروا ایم، خخخخ

🧲🧲🧲🧲موسس تاپیک جذب ثروت🧲🧲🧲🧲🧲https://www.ninisite.com/discussion/topic/6931139/%d8%a8%d8%a7%d8%b2%db%8c-%d9%81%d8%b1%d8%a7%d9%88%d8%a7%d9%86%db%8c-%d8%ab%d8%b1%d9%88%d8%aa-%d8%a8%d8%af%d9%88%d9%88%d9%88%d9%88-%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7%d8%a7-%d8%b3%d8%b1%db%8c%d8%b9?page=1