2777
2789
عنوان

خانومای که با عشقشون ازدواج کردن

259 بازدید | 27 پست

میگم تورو خدا شده قبل عقد کلا تموم کنین واسه همیشه ولی بازم بهم رسیده باشین؟  چیکار کردین برگشت 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هنو با کسی ازدواج نکردم 

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
بله برای من شده

چجوری برگشت چند وقت قهر بودین؟ خودت پیام دادی یا بی محلش کردی؟

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین
بله ولی از طرف من بود  اونقدر اصرار کرد بازم برگشتم و بالاخره عقد کردیم الان بیشتر از جونم دوس ...

ای جانم چه شانسی....عشقتون پایدار🙃کاش یکم دوست پسرمم دوسم داش🥀💔

تیکر تولدمه🙄🎂کارما میگه : بعضی وقتا باید تو زندگی رنج بکشی؛ نه به خاطر اینکه آدم بدی بودی بلکه به خاطر اینکه درک نکردی کجا باید دست از خوب بودن برداری!!😇😄❤️
بله ولی از طرف من بود  اونقدر اصرار کرد بازم برگشتم و بالاخره عقد کردیم الان بیشتر از جونم دوس ...

خوشبختشی الهی میشه برام دعا کنین التماستون میکنم اسمم طاهره اس به دعاتون احتیاج دارم تورو خدا دعا کنین برگرده و باهام آشتی کنه و به زودی زود عقد کنیم 

اره برگشت 

چجوری گلم ؟بی محلش کردی یا چه؟

چجوری برگشت چند وقت قهر بودین؟ خودت پیام دادی یا بی محلش کردی؟

تو تاپیک قبلیم میتونی بخونی 

همسرم اومد و خواستگاری و بهم خورد دوباره خانوادش رو راضی کرد منم اون مدت خیلی باهاش ارتباط نداشتم بی‌خبر گفت خانوادم دوباره اومدن خواستگاری