2777
2789
عنوان

حرمسرای فتحعلی شاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12377 بازدید | 211 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر وقت تعداد زن ها سربه فلک می کشید برای خلاص شدن از شر چهره ای تکراری یه تعدادی رو طلاق می داد به وزیرا و سرداران می داد.

جهاز از خزانه می دادند و بیشتر اینها زندگی عادی پیدا می کردند چون مجیور نبودن با این همه هموو سرکله بزنن 

خداییش اینجوری خیلی سخته خدارو شکر که برا اون زمان نیستیم 😂😂😂

خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤 

تنها 158 نفر از اینها بچه دارشدن  260 فرزند،159 تاش قبل خودش مردن 101 بعد خودش  55 پسر و ...

چقد کم فکر میکردم پونصد و خورده ای بچه داشت 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
😂😂😂بخونید دوستان به تحقیقاتتون ادامه بدید موفق باشید

خب بزرگوار چه اشکالی داره همچین تاپیکی ایجاد بشه بگن و بخندن و سرگرم بشن؟ بحث و جدل کنن یا از گروونی و بدبختی بگن خوبه؟ سخت نگیرید

🤵 کاربر آقا 💔 ندونستم ای بی خبر ز دلم که بی اعتباره وفای تو هم 💔
تنها 158 نفر از اینها بچه دارشدن  260 فرزند،159 تاش قبل خودش مردن 101 بعد خودش  55 پسر و ...

با این همه زن و بچه اصلا اختلافی پیش نیومده بود.

باز بعضیها نیان بگن داری خیانت و چندهمسری تبلیغ می کنی من چیزی که بوده رو میگم