2777
2789
عنوان

حرمسرای فتحعلی شاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12381 بازدید | 211 پست
بچه ها کسی به این جور چیزا علاقه داره یه اطلاع جامعی درباره ی مسابقه نرم تنی ؟ عید و سرسره بازی شون ...

همون سرسره معروف ناصرالدین شاه؟😐

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

بچه ها کمکم میکنید تو این مسابقه اول شم خواهش میکنم فقط کامنتمو لایک کنید تو اینیستا اگه لایک کردید این پست هم لایک کنید تا براتون دعای فرج بخونم ممنونم ازتون آیدیم اسمش خداست زیر اون پست بچه ها کمکم میکنید تو این مسابقه اول شم خواهش میکنم فقط کامنتمو لایک کنید تو اینیستا اگه لایک کردید این پست هم لایک کنید تا براتون دعای فرج بخونم ممنونم ازتون آیدیم اسمش خداستkhoda18900 زیر اون پست https://www.instagram.com/p/CMUxclSMLax/?igshid=7k7q4zyx2ip0

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کمرش خوب جواب میداده

اره خدایی 

بعد فکر کنم به خیلی هاشون نمی رسیده ۱۰۰۰تا خیلی زیاده یه سال۳۶۵روزه بعضی هاشون فقط فکر کنم اسما زنش بودن روزی دوتام انجام میداده بازم می‌شده هفتصدوخورده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
همون سرسره معروف ناصرالدین شاه؟😐

چی بیده

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
بچه ها کمکم میکنید تو این مسابقه اول شم خواهش میکنم فقط کامنتمو لایک کنید تو اینیستا اگه لایک کردید ...

از همه بیشتر لایک داشتیا

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
آغا محمد خان دشمنا وقتی اسیرش کردن چیزشو بریدن تا نسلشون منقرض بشع خبر نداشتن برادرزاده اش یعنی فتحع ...

اون اغا محمد خان هم حرم سرا داشته ولی میدونی چی می کرده وقتی دلش میخواسته چیزشو بریده بودن احساس که داشته وقتی دلش میخواسته زنای بدبخت رو لخت میکرده کتک میزده 

بعدم چون چیز نداشته بهش میگفتن آغا 

چی بیده

اونجور که یادمه یه سرسره بوده که دخترهای حرمسرا روش سر میخوردن میومدن تو بغل ناصرالدین شاه😕

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ
آغا محمد خان دشمنا وقتی اسیرش کردن چیزشو بریدن تا نسلشون منقرض بشع خبر نداشتن برادرزاده اش یعنی فتحع ...

واقعا چیزشوبریدن چرا معلم تاریخ ما فقط گفت بچه دار نمیشد😂😐

خدایا شکرت ...  
بچه ها کمکم میکنید تو این مسابقه اول شم خواهش میکنم فقط کامنتمو لایک کنید تو اینیستا اگه لایک کردید ...

اخه جایزشم کتابه فکر کردم موبایلی پولی چیزیه

یه صلوات مهمونم میکنید به نیت ارامشم و خوب بودن حاله دلم
اونجور که یادمه یه سرسره بوده که دخترهای حرمسرا روش سر میخوردن میومدن تو بغل ناصرالدین شاه😕

چه باحال به شوهرم بگم تهیه کنه تو آپارتمان ۷۳متری با یه بچه