2777
2789
عنوان

حرمسرای فتحعلی شاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12377 بازدید | 211 پست
بچه ها لایک کنید میخوام ماجرای طلاق و طلاق کشی رو هم بهتون یگم 

اسی دمت گرم خیلی خوبه

من فعلا برم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگین ولی تو نی نی سایت خیلی کم مطلب خوب پیدا میشه همش درگیر خیانت و جاری و مادرشوهرن 😂😐که ای ...

این تاپیک داره خیانت رو آموزش میده گلم

وجالبه همتون هم با ذوق و شوق دارید استقبال میکنید ازش

دولو و قوانلو دوتیره ایل قاجار دشمن خونی بودن 

فتحعلی از قوانلو بود یه دختر از دولو گرفت برای به دستن آورد دل اون طایفه پسر این زنو ولیعهد کرد که همون عباس میرزا باشه بدرالنسا دخترعموشم زنش بود 

بدرالنسا می گفت من نباید زیر دست دولو باشم بعد کلی خشونت و گیس و گیس کشی به قهر رفت خونه پدرش آخرشم طلاق گرفت 

این تاپیک داره خیانت رو آموزش میده گلم وجالبه همتون هم با ذوق و شوق دارید استقبال میکنید ازش

مطالعه تاریخ مردان چند زنه به زنان امروز کمک میکنه حداقل با ذات اکثر مردها آشنا بشن.اینکه مرد هرچه در قدرت باشه شهوترانیش بیشتر میشه...زن هرچه درگیر مقام و منصب شوهر باشه باید به خواری و ذلت بیشتر تن بده...