2777
2789
عنوان

شوهرم جلو مامانم گفت میزنم تو دهنت پر خون شه 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 202112 بازدید | 1375 پست
استارتر  عزیز اینجا همه فقط بلدن زود دل بشکنن و قضاوت کنن انچه درسته انجام بده .

من دل کیو شکستم🤔🤔🤔خواهشا درست توضیح بدید

اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍کاربریم برای سال ۹۸هس😐😵آی ام یک تعلیقی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جدی تر خیلی پیش اومده من تو خودمون حل کردم  اینو شوهرم خودش جلو خانوادم ابرو ریزی کرد

تو خودتون حل نشده کوتاه اومدی پرو تر شده اینقد بهش احترام بیخود گذاشتی ک ی لباس ب دلش نخری میگه میرینی بهم

انسانم آرزوست
استارتر  عزیز اینجا همه فقط بلدن زود دل بشکنن و قضاوت کنن انچه درسته انجام بده .

خانوم محترم من دل کیو شکستم یا قضاوت کردم منتظر جوابم؟؟

بخدا بعضی کاربرا رد دادن😏من تعجب میکنم واقعا چطور زنی هستن😑شوهر چی هست ک انقد پشت مرد جماعت در میا ...

آره والا همش هم میگن چرا اسی درک نکرد 

پیامبر اکرم (ص) می فرمایند:خدای بزرگ، به زنان مهربان تر از مردان است.
کاملا مشخص بود بیشتر از این سن نداری  متاسفانه مادرت به جای مادری کردن بدتر آتیش بیار معرکه شد ...

یعنی چی سرکار خانم؟همسرش همچین رفتار زشتی رو داشته اونوقت اسی هیچ کاری نکنه بره خونش؟

زن_علیه_زن# _نباشیم

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀
پس خانواده شوهرم حق دارن تا عروس یه چیزی میگه جدوآبادش بشورن

عزیزم شما ازدواج کردی؟‌ خیلی حرفای غیرمنطقی میزنید دوستم،تو تایپیک اون خانمی هم که گفت زنداداشم با مادرش رفته ارایشگاه بازم ضد خانواده ی عروس بودید ،ناسلامتی خودتونم یا شوهر دارید یا بعدا ازدواج میکنید

اصل رعایت و حفظ حرمت که لجو لج بازی برنمیداره،مگه مادر پدرش نمیخوانش که جلو روشون به پاره ی تنشون بی حرمتی بشه و بمونن نگا کنن،بی احترامی رو داماد کرده،چرا باید خانواده ی عروس خجالت بکشن؟!اگه الان جلوی همچین برخوردایی رو نگیرن ممکنه کم کم کار به کتک زدن کشیده بشه و بنیاد خانواده از هم میپاشه،توروخدا منطقی باشیم،اگه شوهرتون با شما سر هیچی اینجور حرف بزنه و بگه میزنم دهنت پر خون بشه خوبه عزیزم؟!اون وقتم میمونید و میگید حق با توعه و بزن؟ اگه میخواید بازم مخالفت کنید که باید بگم خدا به دادتون برسه

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭
ب مادرت چ بابات چیه اختیارتو شوهرت داره بچه بازیا چیه😐😐😐😐😐😐😐😐

چه حرفیه سرکار خانم؟

به مادرش چه؟؟؟ خودتون فهمیدین چی گفتین؟

یعنی چون شوهرشه هر بی احترامی ای میخواد بکنه؟

وای خدااااا 

دختری هستم از دیار خندان 👀  💫پیانیست💫  گیتاریست💫 💫نقاش💫   🌱در حال یادگیری اسکیت برد🌱   لطفا برای سلامتی پدر و مادرم و فامیلام یه صلوات بفرست👀

یعنی واقعا اخلاق شوهرتو نمیدونی که از چه کارایی بدش میاد از چه کارایی خوشش میاد؟مگه تو دوران عقد باهاش خرید نمی رفتی؟؟بعضی از مردا از دیگه خانمشون صداشونو جلوش ببرن بالا بدشون میاد یا سرش داد بزنن"اصلا سیاست نداری تو باید جوری رفتار میکردی که اون پشیمون بشه جای اینکه میگفتی این مانتو رو نمیخوام اینه بچه ها ی عزیزم بهش اضافه میکردی تموم بود سیاست میخواد این کارا که تو نداری"باید با سیاست های زنونه شوهرتو بگیری تو مشتت که هر چی بگی بگه چشم

ب مادرت چ بابات چیه اختیارتو شوهرت داره بچه بازیا چیه😐😐😐😐😐😐😐😐

اختیارشو شوهرش داره😂زن یعنی انقد بی ارزشه خودش صاحب اختیار خودش نیس🤣چقد زن موجود بی ارزشیع ک اختیارش دست ینفر دیگس و خودش حقی بر خودش نداره

عجیبه برام کامتتم ۶۶تا لایک خورده🤣🤣🤣امان از فقرِ....

بعضیا موندن توی عهد جاهلیت،زمانی که زنا برده بودن و کتک میخوردن،عزیزان احترام یه جاده ی دو طرفه ست همین خانم اگه جلو خانواده شوهرش به شوهرش بگه بالا چشمت ابرو،خانواده شوهرش شرف براش نمیذارن 

مادرشون به عنوان کسی که پاره ی تنش زیر دست این مرده خوب کرده،باید بدونه دخترش بی صاحب نیس که هرکاری میخواد بکنه کسی بش نگه تو! منطقی باشید حال ادمو بهم نزنید 

کسی که دعوا راه انداخت و شورشو دراورد شوهرش بود حالا خانم هم بچگی کرد چرا باید اینجوری بگه

ممنون میشم برای مادرشدنم صلوات بفرستید❤خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤عاقبت در یک شب از شب های دور ،کودک من پا به دنیا مینهد...،آن زمان بر من ،خدای مهربان ،نام شور انگیز ❤مادر ❤مینهد......... و بالاخره در تاریخ ۱۴۰۱/۱۲/۲۵ منم مادر شدم و نام شورانگیز مادر، به منم تعلق گرفت خدایاشکرت😭😭