2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستم بیست سال بیشتره دنبال درمانه و دارو میخوره

ولی نصفه نیمه میره مثلا دکتر میگه دوماه یه بار شش ماه یه بار میره هی دکتر عوض میکنه 

روانپزشک میگه باید روانشناس هم بری نمیره و...

🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️درمانش چجوریه

دارو باید بگیری

بعضی دکترا هم میگن، دقیقا اون موقعی که وسواس یقتو میگیره که اون کار رو انجام بدی، با تمام انرژی جلوش وایسا و مقاومت کن ببین چی میشه، ببین که زنده میمونی، مثلا من الان دارم روانی میشم از توهم کثیف بودن سرامیکا ولی نشستم فقط نگاه میکنم هیچ کاری نمیکنم راجبش 

من وسواس نجس و پاکی دارم شدید...درمونم نداره میدونم....

ببین تا وقتی نتونی قسم بهادری چیزی نجسه یا پاکه باید بنا رو بزاری بر تمیز بودن

باید مثل آدم های مومن عادی رفتار کنی

باید تحمل کنی و با افکارت مقابله کنی

صوت و فیلم مربوط به درمان وسواس هم همیشه گوش کنی تا هی تکرار بشه

دکتر هم برو تا دارو بده

از اضطراب دوری کن 

وقت آزاد برا خودت نزار

https://www.google.com/search?q=درمان وسواس&safe=active&client=ms-android-samsung&prmd=vimn&sxsrf=ALeKk01a_N5vUXIXcMhpkA830Rb5CV2C9Q:1616096284550&source=lnms&tbm=vid&sa=X&ved=2ahUKEwi0ltrny7rvAhWaRBUIHRbOBWsQ_AUoAXoECAIQAQ&biw=360&bih=512&dpr=3

https://www.google.com/search?safe=active&client=ms-android-samsung&sxsrf=ALeKk03LKJXDjb0nn1tsXdR10Hwp14o7_Q:1616096274868&ei=EqxTYIW2NNCU1fAPqKWHuAw&q=درمان وسواس&oq=درمان وسواس&gs_lcp=ChNtb2JpbGUtZ3dzLXdpei1zZXJwEAMyBAgjECcyAggAMgQIABBDMgQIABBDMgQIABBDMgQIABBDMgIIADICCAA6BAgAEEc6BQghEKABUKofWMwxYPU9aAJwAXgAgAHIAogBwwmSAQUyLTIuMpgBAKABAcgBCMABAQ&sclient=mobile-gws-wiz-serp

جنسیت:مرد   تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسنگها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم