2777
2789
عنوان

۲ راهی🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 29 پست
منم از اول رابطمون همش بهم شک داشتو از روز اول میخواست گوشیمو چک کنه...منم نمیدونستم این اینجوره برا ...

اخ اخ هرچی میگی شوهرمنه،دقیقا گوشی رو دیر جواب میدادم کلی داد وبیداد میکرد یا میگفت سریع بیا واتساپ ویدیوکال،بعد میگفت خونه رو کامل ببینم برو تواتاقا و....🤦🏻‍♀️

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
منم از اول رابطمون همش بهم شک داشتو از روز اول میخواست گوشیمو چک کنه...منم نمیدونستم این اینجوره برا ...

آره تازه نمیزاشت برم بیرون باید بامامانم میرفتم حتی باخواهرام زیاد نمیزاشت واینکه هی زنگ میزد میگفت مثلا بهش میگفتم میرم آرایشگاه میگفت برو برگشتنا اگه یه مانتوفروشی میرفنم دعوا بود که توفقط باید میرفتی آرایشگاخ باید براش لیست میکردم کجاهامیرم و...

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا روز خواستگاری گفت درس بخون ولی کارنه منم گفتم پس نه بعد باز گفت باشه کارکن،ولی حتی نزاشت دیپلم بگیرم😔

مطمئن باش الکی قبول کرده عین شوهرمن

این چیزاتوذاتشونه رفتیم دکتر روان درمان گفت اینامعمولا خوب نمیشن،مگه دارو مصرف کنن که تا دارو رو قطع کنن میشن همون قبلی😔،چندسالته؟اون چندسالشه؟

وای این جمله ایتقدرازش شنیدم که نگووو

نمبخوام مرداببیننت

اینوروزی میگفت ها

وقتی میرفتیم بیرون میگفت نگاه نکن به کسی اگه چشمم میفتاد به کسی دیگه کاربه فحش میرسیدو....

فقط دست به زن نداشت

انشالله عزیزم دعاکن برام

وای این جمله ایتقدرازش شنیدم که نگووو نمبخوام مرداببیننت اینوروزی میگفت ها وقتی میرفتیم بیرون میگ ...

وای دقیقا دقیقا از روز اول اگ بر میگشتم مثلا تو رستوران اتفاقی چشم میخورد ب میز کناری شر درست میکردو بدش میومد....الانم ک میریم بیرون من همش سرم پایینه ک یوقت کسیو نگاه نکنم. تموم ویژگی های ک همسر سابقتون داشت اینم داره مو ب مو. اره منم تاحالا ندیدم دست ب زن داشته باشه یا چیزی. حتی یه شب رفتم خونه دختر عموم ک سنش بالاستو شوهر داره ولی شوهرش سرکار بود  شب موندم جنگ راه انداخت ک حق نداری شب جایی بمونی. حتی تا عابر بانک ک جفت خونمونه نمیذاره برم. با کل دوستام رابطمو قطع کرده...میگ خوشم نمیاد ازشون چون با پسر در ارتباطن و فلان....حتی به دوستای صمیمی خودشم شک داره. یبار بهش گفتم تولد دوستت مبارک آبرومو برد!!! که حتی مامانش بهش گفت به تو ربطی نداره ک دخالت میکنی...مگ کار بدی کرده خونه دختر عموشه...میگه من تو فرهنگ اینجوری بزرگ شدم دسته خودم نیست...چقد به لباس پوشیدنم گیر میده....ولی جدا از همه اینا واقعا پسر خوبیه. یعنی ازش خیالم راحته. همش دلم نمیلرزه ک نکنه داره چیزیو ازم پنهان میکنه یا خورده شیشه داره...نمیدونم واقعا میتونم باهاش بسازم یا نه. اخه من اصلا ادم حرف گوش کنی نیستم...توی خونمونم به حد معمول بهم سخت گیری شده عادت ندارم ب این چیزا. الانم ۲ روزه سر اینکه لباسی ک بهم گفت نپوشو پوشیدم دعوا کرده و قهره. من هر ۲ مون تقریبا ۲۲ سالمونه و هم سنیم...کافیه ۱ثانیه پیامشو دیر جواب بدم. حالا هرچقو توضیح بدم ک دوستم بوده باور نمیکنه فک میکنه من با کسی هستم...گوشیمم خیلی وقته میدم دستش دیگه!! حتی گفتم بیا تلگرام واتساپمو بنداز رو گوشیت ک خیالت راحت شه...اما بازم بی اعتماده..وقتیم میگم اعتماد برا من خیلی مهمه و اینا میگ نه من ب تو اعتماد دارم ب ادمای دیگ اعتماد ندارم😕

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
انشالله عزیزم دعاکن برام

انشالله عزیزه دلم ....بهترین ها واست اتفاق بیوفته❤❤❤راستی اینم بگم. میگه اگ من یروز موتور داشته باشم عمرا بذارم پشتم سوار شی . نمیخوام کسی روناتو ببینه😕 یا حتی اجازه نمیده دوچرخه سوار شم حتی با خودش توی پارک

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇
@دنیافانی1234    

من خودم بااین مدل ادم زندگی کردم میدونم دقیقا چی میگید یاچی کشیدید چون بابای خودم همینه وحتی بدترازاین فک کن به عمر با این بابازندگی کردم بعدش اومدم خیر سرم ازدواج کنم مثلا که اونجوری شد کلا خیر اززندگی وجونیم من ندیدم هیچ وقت

خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️

وای دقیقا دقیقا از روز اول اگ بر میگشتم مثلا تو رستوران اتفاقی چشم میخورد ب میز کناری شر درست میکردو ...

این تیکه آخر👌😅🤚

انشالله عزیزه دلم ....بهترین ها واست اتفاق بیوفته❤❤❤راستی اینم بگم. میگه اگ من یروز موتور داشته باشم ...

دقیقا