2777
2789
عنوان

۲ راهی🥺

121 بازدید | 29 پست

اگه یه پسر خیلی خوب که اهل نماز و اینا باشه. انسان خوبی باشه احترام به بزرگتر حالیش بشه...بد دهن نباشه. اهل شیله پیله نباشه و رو راست باشه اهل خیانتو اینا نباشه و شما رو هم خیلی دوست داشته باشه. در کل از همه نظر خوب باشه ولی شکاک و غیرتی زیاد باشه قبولش میکنید؟؟

میشه برای دکتر شدنم صلوات بفرستی؟💜🍇

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلاااا

‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌بنظر من تا وقتی گـــریه کردن آرومتون میکنه... با کـسی حرف نزنینシ︎⌫        ‌‌‌‌‌تو سخت ترین زمان ممـکن به تنـهایی پناه آوردم!پس مـتاسفم اگـه جوری رفتار میـکنم که انـگار بـه کـسی احتیاج ندارم

برای همون موردای آخر امسال جداشدم،تاپیکامو بخون تمام چیزهایی که گفتی رو همسرم داشت به اضافه پول،

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
برای همون موردای آخر امسال جداشدم،تاپیکامو بخون تمام چیزهایی که گفتی رو همسرم داشت به اضافه پول،

عزیزه دلم ممنون از راهنماییت❤انشالله که همیشه موفق باشین و خوشبخت باشین❤❤میتونم بپرسم چه مشکلاتی توی زندگی واسه همون مورد ها ک گفتم براتون بوجود میومد؟؟مثلا به طرز لباس پوشیدن و اینا گیر میداد؟یا اینکه بهتون شک میکردو تهمت میزد؟؟وقتی مثلا شک میکرد شکش برطرف میشد عکس العملش چی بود؟؟؟

عزیزه دلم ممنون از راهنماییت❤انشالله که همیشه موفق باشین و خوشبخت باشین❤❤میتونم بپرسم چه مشکلاتی توی ...

همه سوالایی که پرسیدی جوابش آره هست آخرین موردتم ابنه که میگفت خانمم ببخشید دست خودم نیست همین 

ولی روز بعدهمین آش وهمین کاسه،کلا پیرمیشی،بنظرم بهم بزن تاهنوز وابستش نشدی من۲ سال و۹ ماه و۹ روز زنش بودم الان باوجود کل دنیا میگن کارخوبی کردی دلم هواشو میکنه وهمش اه وگریه وعین روانی هاشدم (واسه همون تیکه مهربونی هاش)واسه طرز نگاهش لبخندهاش و...همش دلم کباب میشه ولی تامیرم پیام های نفرت انگیزی که بهم میاد رو میبینم میگم خداروشکر جدا شدم ولی خب همین وابستگی وعشقی که تودلم داشت ازبین نمیره

من همونیم که ازامضاهای ژیناگلمن خوشم میاد وبرمیدارم واسه تلگرام وواتساپم استفاده میکنم🥺
همه سوالایی که پرسیدی جوابش آره هست آخرین موردتم ابنه که میگفت خانمم ببخشید دست خودم نیست همین  ...

منم از اول رابطمون همش بهم شک داشتو از روز اول میخواست گوشیمو چک کنه...منم نمیدونستم این اینجوره برام عجیب بود تاحالا همچین ادمی ندیده بودم واسه همین اولای رابطمون خیلی اذیتش میکردمو گوشیمو بهش نمیدادمو رمزو میخواست نمیدادم...بعد دیدم نه این واقعا ذهنش درگیر میشه و بهم میریزه. همون باعث شد ک شکاک بودنش نسبت ب من چند برابر شه الان همش فکر میکنه من دارم یچیزیو قایم میکنم همش فک میکنه شاید یه گوشی دیگ دارم. یا اگ دیر مواب بدم فک میکنه رفتم بیرون یا خیلی چیزای دیگه....دوسش دارم اونم خیلی دوسم داره و میگه هیچوقت هیچکسو انقد دوس نداشتم. حتی میگه هیچوقت نمیخواستم باکسی ازدواج کنم ک تو عمرش حتی با یه پسر حرف زده باشه چ برسه ب دوست پسر ولی اینقدر تورو دوس دارم که بااینکه میدونم باکسی بودی بازم میخوامت(هرچند من گفتم با یکی ۲ نفر ک بودم در حد یکبار دیدن ساده بوده ی رابطه معمولی کوتاه)حتی اولاش بهم میگفت اگر پزشکی قبول شدی حق اینکه بخوای کار کنیو نداری.نمیخوام مردا ببیننت. منم گفتم اگر این اجازه رو بهم ندی شرمندتم نمیتونم باهات ادامه بدم ک بعدش مجبور شد قبول کنه ....اما واقعا دارم اذیت میشم ازین رفتارش. همه بهم میگن بعد از ازدواج درست میشه ...خودشم همینو میگه. حتی با مشاور هم ک صحبت کردم گفت از دوس داشتنشه...اما من میدونم ک این رفتاراش عادی نیستو واقعا شاید بعدا دچار مشکلای بزرگی شیم. چندین بار هم خواستم رابطه رو تموم کنم ک انقدر اصرار کرد ک عوض میشه ولی هیچ تغییری نکرد....عزیزم هممون عاشق میشیم هممون شکست عشقی میخوریم...ولی وقتی زمان بگذره واست کمرنگ میشه.. سعی کن خودتو مشغول کنی به درسو این چیزا....مطمعن باش یروز یکی میاد توی زندگیت که اینقدر خوشبختت میکنه که خودت از این حجم خوشبختی تعجب میکنی و از زندگی قبلیت هیچی یادت نمیمونه. هرچقدم ک دوسش داشته باشی...

منم از اول رابطمون همش بهم شک داشتو از روز اول میخواست گوشیمو چک کنه...منم نمیدونستم این اینجوره برا ...

نه بابا من اکثرجاهاکیف برنمیداشتم گوشیمو میدادم بزاره جیبش نکه واسه بهم اعتماد کنه نه کلا مدلمه چون خورده شیشه ندارم(یعنی ازخودم مطمئنم)حتی تومجردی یاالان که جداشدم مثلا باخواهرم یا مامانم میرم بیرون گوشیمو میدم بزار توکیفاشون،رمزم که شوهرم بهترازخودم میدونست،ولی اشتباه من این بود مثلا فهمید فلانی خواستگارمه وتودعواها برداشتم گفتم گفته حتی اگه جدابشی من میام میگیرمت😔کاش لال میشدم (اونم فکرمیکرد من توفکراونم همیشه،الانم فکرمیکنه برای اون جداشدم ازش)نمیدونه من هنوزم بهش متعهدم وعاشقشم😔اون خواستگارمم اگه دوسش داشتم باهاش ازدواج میکردم باهاشون رفتامد خانوادگی داشتبم ازکوچیکی باهم بودیم،ولی من فقط به عنوان برادر دوسش داشتم،نمیدونستم عشقم ،همسرم حساس میشه😔

منم از اول رابطمون همش بهم شک داشتو از روز اول میخواست گوشیمو چک کنه...منم نمیدونستم این اینجوره برا ...

دقیقا فکرمیکرد گوشی دیگه دارم،یا مثلا میومد خونه مبگفت چراکف حموم خیسه🤐فکرمیکرد من...