اگه یه پسر خیلی خوب که اهل نماز و اینا باشه. انسان خوبی باشه احترام به بزرگتر حالیش بشه...بد دهن نباشه. اهل شیله پیله نباشه و رو راست باشه اهل خیانتو اینا نباشه و شما رو هم خیلی دوست داشته باشه. در کل از همه نظر خوب باشه ولی شکاک و غیرتی زیاد باشه قبولش میکنید؟؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای این جمله ایتقدرازش شنیدم که نگووو نمبخوام مرداببیننت اینوروزی میگفت ها وقتی میرفتیم بیرون میگ ...
وای دقیقا دقیقا از روز اول اگ بر میگشتم مثلا تو رستوران اتفاقی چشم میخورد ب میز کناری شر درست میکردو بدش میومد....الانم ک میریم بیرون من همش سرم پایینه ک یوقت کسیو نگاه نکنم. تموم ویژگی های ک همسر سابقتون داشت اینم داره مو ب مو. اره منم تاحالا ندیدم دست ب زن داشته باشه یا چیزی. حتی یه شب رفتم خونه دختر عموم ک سنش بالاستو شوهر داره ولی شوهرش سرکار بود شب موندم جنگ راه انداخت ک حق نداری شب جایی بمونی. حتی تا عابر بانک ک جفت خونمونه نمیذاره برم. با کل دوستام رابطمو قطع کرده...میگ خوشم نمیاد ازشون چون با پسر در ارتباطن و فلان....حتی به دوستای صمیمی خودشم شک داره. یبار بهش گفتم تولد دوستت مبارک آبرومو برد!!! که حتی مامانش بهش گفت به تو ربطی نداره ک دخالت میکنی...مگ کار بدی کرده خونه دختر عموشه...میگه من تو فرهنگ اینجوری بزرگ شدم دسته خودم نیست...چقد به لباس پوشیدنم گیر میده....ولی جدا از همه اینا واقعا پسر خوبیه. یعنی ازش خیالم راحته. همش دلم نمیلرزه ک نکنه داره چیزیو ازم پنهان میکنه یا خورده شیشه داره...نمیدونم واقعا میتونم باهاش بسازم یا نه. اخه من اصلا ادم حرف گوش کنی نیستم...توی خونمونم به حد معمول بهم سخت گیری شده عادت ندارم ب این چیزا. الانم ۲ روزه سر اینکه لباسی ک بهم گفت نپوشو پوشیدم دعوا کرده و قهره. من هر ۲ مون تقریبا ۲۲ سالمونه و هم سنیم...کافیه ۱ثانیه پیامشو دیر جواب بدم. حالا هرچقو توضیح بدم ک دوستم بوده باور نمیکنه فک میکنه من با کسی هستم...گوشیمم خیلی وقته میدم دستش دیگه!! حتی گفتم بیا تلگرام واتساپمو بنداز رو گوشیت ک خیالت راحت شه...اما بازم بی اعتماده..وقتیم میگم اعتماد برا من خیلی مهمه و اینا میگ نه من ب تو اعتماد دارم ب ادمای دیگ اعتماد ندارم😕
من خودم بااین مدل ادم زندگی کردم میدونم دقیقا چی میگید یاچی کشیدید چون بابای خودم همینه وحتی بدترازاین فک کن به عمر با این بابازندگی کردم بعدش اومدم خیر سرم ازدواج کنم مثلا که اونجوری شد کلا خیر اززندگی وجونیم من ندیدم هیچ وقت
خدابزرگه خیلییییییییییی بزرگ فقط کافیه بهش اعتمادکنیم❤️❤️❤️