2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تنهایی خیلی آزار دهنده اس مخصوصا اونجایی ک میبینی دوستات اکثرا ازدواج کردن و تو هنوز تنهایی

اینم هست. ولی من اینجور وقتا که طرف یه چیزی داره که من حالا به هر دلیلی حسرتش رو میخورم بعد که یکم ریزتر بهش نگاه میکنم میبینم واقعا اونم حسرت چیزی رو داره که باز من تو زندگیم دارم. ببین شاید خیلی کلیشه ای باشه ولی واقعا بعضی وقتا ما کمبودامونو خیییلی بزرگ میبینیم. من خودم همینجوریم. بعد که یکم فکر میکنم میبینم دارم خیلی خودمو اذیت میکنم 

اینم هست. ولی من اینجور وقتا که طرف یه چیزی داره که من حالا به هر دلیلی حسرتش رو میخورم بعد که یکم ر ...

این حرفت یکم ارومم کرد

میدونی من عاشق شدم ولی متاسفانه طرف یهو پا پس کشید و من مدت زیادی تو فاز افسردگی رفتم

اینم هست. ولی من اینجور وقتا که طرف یه چیزی داره که من حالا به هر دلیلی حسرتش رو میخورم بعد که یکم ر ...

دوستام‌گفتن چون فک کرده باخودش احتمالا ک تو رو راحت میتونه بدست بیاره دل شو زده رفته

نمیدونم واقعا ک چرا اینجورشد 

الان به یه نقطه ای تو زندگیم رسیدم ک میگم اصلا پسری ک بدرد هم بخوریم نمیاد سمتم و باید با واقعیت رو به روشم وتنهایی تااخر عمرو بپذیرم واین واقعا سختهه

این حرفت یکم ارومم کرد میدونی من عاشق شدم ولی متاسفانه طرف یهو پا پس کشید و من مدت زیادی تو فاز افس ...

میفهمم سخته. ولی به این فکر کن اگر بیشتر وابسته میشدی و اون ترکت میکرد چقدر بیشتر آسیب میدیدی. منم  شکست عشقی رو تجربه کردم ولی خیلی سخت تر از تو. فکر کن عقد کرده بودیم. جهیزیه گرفته بودم. حتی لباس عروسمم رزرو بود. ولی یک ماه به عروسی زد ریر همه چیو ازم جدا شد.  الان چند سال گذشته با این قضیه کنار اومدم منم افسرده شدم مثل تو ولی مطمئنم افسردگی تو با من خیلی فرق داشته. برا همین میگم بعضی وقتا مقایسه کردن به جا یکم حالمونو خوب میکنه

میفهمم سخته. ولی به این فکر کن اگر بیشتر وابسته میشدی و اون ترکت میکرد چقدر بیشتر آسیب میدیدی. منم & ...

ببخشید ک میپرسم ازت ولی یکم شبیه من شد ماجرات اخه چرا پا پس کشید؟شما تونستی بفهمی چرا