2777
2789
عنوان

پسرم دو سالشه بخوام از شیر شب بگیرم

105 بازدید | 11 پست

تا چند ساعت می‌تونه در طول شب چیزی نخوره همش میگم نه ساعت ده ساعت مگه می‌تونه گشنه بمونه

تجربه هاتون رو میگید لطفاً

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دو سالشه ویگ اصلا شیر نده

چ‌صبح چ‌روز

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

منم دخترم دوسالشه میخوام تا دو هفته دیگه از شیر بگیرمش😍

بچه اولم نصف شب بیسکوییت مادر له شده تو شیر بصورت رقیق میدادم میخورد همونجوری حالت خواب و بیدار😂

قطعا گرسنه میشن

این یکی شیر گاو خالی دوس داره بیدار شد شیر میریزم تو شیشه نی دار میدم بخوره

یاد خودم افتادم انقد پسرم وابسته بود تا دوسال و ۴ماه شیر خورد فقط تا میتونی کمر همت ببند بگیرش ازشی ...

دکترای کشورای خارجی میگن‌شیر فقط تا ی سال خاصیت داره برا بچه و اگ مایلی بودین‌بعد ی سال قطع کنید

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
دکترای کشورای خارجی میگن‌شیر فقط تا ی سال خاصیت داره برا بچه و اگ مایلی بودین‌بعد ی سال قطع کنید

بله درسته

دیگه تجربه ای شد برام

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️
بله درسته دیگه تجربه ای شد برام

البته من‌خودم قصدم اینه ۲۰ ماه بدم

بخاطر جنیه روانی

وگرن میگن ک بعد یکسال شیر خاصیتی برا یجه نداره

البته من‌خودم قصدم اینه ۲۰ ماه بدم بخاطر جنیه روانی وگرن میگن ک بعد یکسال شیر خاصیتی برا یجه نداره

فکر خوبیه ۲۰ ماه حد وسط

دستم‌ خورد خارج شدم  وای بر من،رمز عبور رو هم فراموش کردم☹️