2777
2789

لایک پلیز

بعدمرگ تنها قسمت چپ مغز است که تا ۸دیقه زنده میماند و تمام گذشته را بصورت یک خواب مرور میکند،آن لحظه برای آخرین بار به یادم خواهی آمد💔                                             ولی خدایی آدم که دلش میشکنه تازه یاد میگیره زندگی کنه✋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من جذب نداشتم تا حالا ولی مثلا وقتی کسی می خواد بهم زنگ بزنه، ومتوجه میشم من زود زنگ میزنم مثلا میگه عه الان گوشی دستم بود یا مثلا میگم زود باش پیام رو بخون الان پاک میکنه و وقتی دیر میخونم مثلا طرف مقابل واقعا همون لحظه پاک میکنه 

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️

ازوقتی یاقانون جذب اشناشدم زندگی عالی شده صبحازودتربیدارمیشم تلویزیونم همش باب اسفنجی نشون میده وتوبازی منچ هم همش ۶ میارم حتی مامانمم کمتربهم گیرمیده😂

اعتقادندارم همش کشکه

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     

من  به هر چیزی فکر میکنم .. دقیقا همون میشه چه منفی چه مثبت.. چه بزرگ چه کوچیک 

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
ازوقتی یاقانون جذب اشناشدم زندگی عالی شده صبحازودتربیدارمیشم تلویزیونم همش باب اسفنجی نشون میده وتوب ...

عزیزم ربطی به اعتقاد نداره یه نوع قانون هست مثل قانون جاذبه

عزیزم ربطی به اعتقاد نداره یه نوع قانون هست مثل قانون جاذبه

۲سال روزش کارم کردم وزندگیم همچنان سگیه کله قواعدقانون هاشم حفظم،نظردکترهلاکویی راجب جذبوببین تونت

یه دخترخوشگله مهربونم عاشق کتابم استقلالیم تاپای جون خیلیم روشنفکرم  😋😍🤩💙💙💙💙     
چه خوب به چیا رسیدی عزیزم

همسرمو خیلی دوست داشتم ازدواجمون غیر ممکن بود شد ..خونه خریدیم امسال.. وسایلام، خونم، برخورد و رفتار شوهرم ،مالی معنوی احساسی همونی بود ک تو ذهنم بود از زمان مجردی تا الان ... الانم تمرکزم فقط رو بچه صالح و سالم و خوشگل و پسره .. و مطمعنم میشه😉

خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
ااا چه جالب😂😂 حالا به نظرت من چجور دختریمممم

اسمت رو بگو بببنم درسته میاد یانه 😊

نزدیک تر از رگم🤍خدا🤍                                                             بزرگ ترین اقیانوس ّ اقیانوس ارام است ُ پس آرام باش ؛ تا :بزرگ باشی                                                                                          نیازی به پرواز نیست،همین پایین بالاتر از خیلیام🧿                   🧚‍♀️  مغرور ولی مهربون🧚‍♀️
چه خوب به چیا رسیدی عزیزم

خیلی خیلی چیزای کوچیک دیگم هس .. برای من خیلی پیش امده خیلی زیاد.. 

۲سال روزش کارم کردم وزندگیم همچنان سگیه کله قواعدقانون هاشم حفظم،نظردکترهلاکویی راجب جذبوببین تونت

زیاد رو قانوناش وقت نذار فقط فکر کن روش

به نظرم بازم امتحان کن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز