2777
2789
عنوان

شوهرم یکبار هم‌نگفت بریم خرید عید

1420 بازدید | 137 پست

چند بار روم بشه نشه با خنده و گذری گفتم ولی اصلا به روش نیاورد ، تا این لحظه هم‌حرفی از خرید نزد ، برای پسرم یکی دوماه پیش کمی خرید کرد برای دخترمم فقط مانتو و شلوار گرفته .

من خیلی ناراحتم ، نه به خاطر اینکه بچه بازی درآرما نه به این خاطر که چرا بی تفاوت شده ، چرا تو فکر ما نیست ، اصلا نگفته برو آرایشگاه عیده مثلا ، کارای عیدم خودم کردم تا هرجا که تونستم ، دروغ نباشه یه پتو شسته یه ماه پیش.

روم نمیشه بگم پول بده برم خرید یا منو ببر خرید؟والا اینقدر هم وحشیه که جرات نمیکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم نگفتم، شوهرمم به روی خودش نیاورده

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

مگه اون باید بگه خودت بهش بگو برام پول می‌ریزی برم خرید یا با هم بریم. یا این که بگو اینا رو لازم دارم. یا بگو میخوام برم آرایشگاه برات خوشمل کنم 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 

من این چیزا رو پیام میدم. مثلا عصری بریم خرید و...

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....