2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جواب سوالت پیش من فرزندم😅 اولا من خودمم باردارم و بسیار پیشکسوت تر از شما در این زمینه میباشم، دوما به خاطر این لبات خشک میشه که بچه داره از بدن شما تغذیه میکنه منم قبل اینکه دکترم مولتی ویتامین و ... شروع کنه لبام همش خشک و پوسته میشو از هفته ۱۸ که بهم قرص مولتی و کلسیم و ... داد اوکی شدم

جواب سوالت پیش من فرزندم😅 اولا من خودمم باردارم و بسیار پیشکسوت تر از شما در این زمینه میباشم، دوما ...

جدی اخه من هنوزم دکتر نرفتم گذاشتم هفته ۸ برم که دیگه ببینم قلبش تشکیل شده یان

منم هر چقدر آب و ... میخوردم تاثیر نداشت، تغذیه مم رعایت میکردم ولی بازم لبام خشک میشد  خلاصه اینکه قرص های مکمل روی من خیلی جواب داد، حتی ریزش موهام از قبل بارداری هم کمتر شده

جدی اخه من هنوزم دکتر نرفتم گذاشتم هفته ۸ برم که دیگه ببینم قلبش تشکیل شده یان

دکتر من کلا اعتقاد داشت از هفته ۱۸ به بعد مولتی ویتامین و کلسیم بده، قبل اون فقط قرص ید و فولیک و ویتامین دی میخوردم اونم چون ویتامین دی آزمایش پایین بود، از هفته ۱۸ قرص آهن و کلسیم و مولتی اضافه شد ماه هفتم هم که آز دادم زینک خیلی اومده بود پایین در صورتی که قبلش بالا بود که یه قرص زینک هم اضافه کرد

دکتر من کلا اعتقاد داشت از هفته ۱۸ به بعد مولتی ویتامین و کلسیم بده، قبل اون فقط قرص ید و فولیک و وی ...

منم الان فقط دارم یودفولیک و ویتامین دی میخورم البته ی ۶تا دونه که دیگه بخورم میه ۳ماه کامل که خوردم ی بسته‌هایی میمونه از قرصا نمیدونم ادامه بدم یا ن دیگه

منم الان فقط دارم یودفولیک و ویتامین دی میخورم البته ی ۶تا دونه که دیگه بخورم میه ۳ماه کامل که خوردم ...

منم اسید فولیک رو از دو ماه قبل بارداری شروع کردم، ولی ویتامین دی رو از اول بارداری تا الان دارم میخورم، احتمالا تو هفته های بالاتر به جای یدوفولیک بهت بگه قرص آهن بخوری، کلا هر چی دکترت گفت انجام بده حتی یه دونه ویتامین بدون مشورت دکترت نخور