2777
2789
عنوان

وقتی ک عروسی کردین رفتین خونتون

477 بازدید | 29 پست

دلتون تنگ شد گریه کردین سخت بود؟چقدذشت عادت کنین من دلم خ گرفته😓بابام زنگ رد صداش گرفته بود گریه کرده بود😔

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

نه یه قطره اشکم نریختم

کسیم پشت سرم گریه نکرد 😒

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هنوز بعد سه سال دل تنگ خونمون میشم سخته واقعا عادت کردن با اینکه اصلا دختر وابسته ای نبودم

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

ن اصلا با اینکه راه دور بودم ولی ناراحت نبودم😁ولی ی هفته بعد ک شوهرم رفت سرکار از بی حوصلگی میخواستم خودمو دار بزنم 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
هنوز بعد سه سال دل تنگ خونمون میشم سخته واقعا عادت کردن با اینکه اصلا دختر وابسته ای نبودم

من وابسته بودم ولی یعنی حالا حالاهاعادت نمیکنم؟؟؟🥺

ن اصلا با اینکه راه دور بودم ولی ناراحت نبودم😁ولی ی هفته بعد ک شوهرم رفت سرکار از بی حوصلگی میخواست ...

چطوری واقعا؟پس چرامن انقددلم گرفته