2777
2789
عنوان

وقتی ک عروسی کردین رفتین خونتون

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 29 پست
من وابسته بودم ولی یعنی حالا حالاهاعادت نمیکنم؟؟؟🥺

چرا عادت میکنی ولی خب گاهی دلتنگ میشی

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🙄احتمالش زیاده..حتی احتمال اینکه شب عروسی برم خونه بابام زیادتره...

اتفاقا من شب عروسی خونه بابام موندم الان بعد۲ هفته اومدم چون خونم تموم نبود

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

من از همون شب ک عقد کردم رفتم خونه ی شوهرم یک سال و نیمم نامزد بودیم قبلش که صب تا شب خونشون بودم و شب عروسی مث دوران عقدم بود جز پدرم کسی گریه نکرد اونم من بعدا فهمیدم

کلا اتفاق خاصی نیوفتاده بود و یک شهر دیگه نبودم ک گریم بگیره😀 

مامانم اینا همسایم بودن😘

مادرشوهرم انقدر اذیتمون کرد که حال گریه کردن نداشتیم فقط مواظب بودیم کاری نکنیم باکولی بازیا ش عروسیمونو تبدیل به آبروریزی نکنه😤

بِحَقِّ الْحُسَیْن                                                            ‌‌                           اللّهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ.الْفَرَجْ                                                 🖤🖤🖤🖤                                                                       دعای من در              روضه ی                                                                       ابا عبدالله الحسین علیه السّلام                                                                   فقط ظهور امام زمانم

من خیلی به بابام وابستم فک کنم حتما شب عروسیم گریم بگیره😐😂

حالا انقد خودتو میگیری ماست نشی!!  باتو نیستم بابا:)  باکراشمم ک جلو من خودشو جوری میگیرهـ ک انگار پسر شاهزاده ای چیزیه  بابا د لامصب وا بدههـه                        چرا من کراشم کس دیگس اونوقت آیندمو با یکی دیگه میبینم!/                                  برا جمع آوری اطلاعات و بالا رفتن قدرت دربرابر مشکلات اینجامممم    
چطوری واقعا؟پس چرامن انقددلم گرفته

نمیدونم واقعا با شوهرم خیلی خوش میگذره هنوزم خیلی باحاله همیشه شوخی و بگو بخند مخصوصا اونموقع هم همش اهنگ میذاشت میگفت تو برقص من بخندم عوضی رقص من افتضاحه ایسگام کرده بود😂😂

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
نمیدونم واقعا با شوهرم خیلی خوش میگذره هنوزم خیلی باحاله همیشه شوخی و بگو بخند مخصوصا اونموقع هم همش ...

مام خ میخندیم ولی گاهی یهویادت میوفته و..

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚