2777
2789
عنوان

وقتی ک عروسی کردین رفتین خونتون

477 بازدید | 29 پست

دلتون تنگ شد گریه کردین سخت بود؟چقدذشت عادت کنین من دلم خ گرفته😓بابام زنگ رد صداش گرفته بود گریه کرده بود😔

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

نه یه قطره اشکم نریختم

کسیم پشت سرم گریه نکرد 😒

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هنوز بعد سه سال دل تنگ خونمون میشم سخته واقعا عادت کردن با اینکه اصلا دختر وابسته ای نبودم

خیانت فقط جنسی نیست .  خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن  لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت بود نمیکردی.🌹  .

ن اصلا با اینکه راه دور بودم ولی ناراحت نبودم😁ولی ی هفته بعد ک شوهرم رفت سرکار از بی حوصلگی میخواستم خودمو دار بزنم 

یک روز این را خواهی فهمید ک هیچکس تو را به خاطر خودت دوست ندارد.‌‌.‌..😏
هنوز بعد سه سال دل تنگ خونمون میشم سخته واقعا عادت کردن با اینکه اصلا دختر وابسته ای نبودم

من وابسته بودم ولی یعنی حالا حالاهاعادت نمیکنم؟؟؟🥺

ن اصلا با اینکه راه دور بودم ولی ناراحت نبودم😁ولی ی هفته بعد ک شوهرم رفت سرکار از بی حوصلگی میخواست ...

چطوری واقعا؟پس چرامن انقددلم گرفته