2777
2789

اولاش عصبی میشد درد میگرفت الان گاهیی درد میکنه.  میزنه به کتف و دستش. خواهش میکنم اگه کسی اطلاعی داره بمن بگه .خودش فکر می‌کنه خدایی نکرده سرطانیه خیلی میترسه و جرات دکتر رفتن‌نداره

تو زمانی بزرگ شده ای که دیگر از هیچ چیزی تعجب نکنی👌

سرطان سینه معمولا درد نداره

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو سینه هاشو معاینه کنه چیز گردی مثل گردو حس میکنه تو سینش یا نه؟

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃

من سینه سمت راستم درد میکرد به قدری که از درد میسوخت و پیزد به دستم و کتفم انقدرررر بد بود دردش که تو خواب میخاستم این پهلو به اون پهلو بشم از درد ناله میکردم اکثرا وقتایی ک ناراحت بودم و فشار روم بود اینجوری میشدم دکتر طب سنتی رفتم بادکش درمانی میکرد یه ماه دوماه خوب بود دوباره شروع میشد متخصص قلب رفتم هیچی نبود طب فیزیکی رفتم چیزی نبود ماموگرافی ام انجام دادم مشکلی نداشتم تهش نظر هردکتری که رفتم این بود که از اعصاب و استرسه 

قوی اما بی حس❄🖇

خواهرت کم‌خونی نداره 

ﺑﺘﺮﺱ ﺍﺯ ﺍﻭ ﮐﻪ ﺳﮑﻮﺕ ﮐﺮﺩ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺷﮑﺴﺘﯽ ..ﺍﻭ ﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻑ ﻫﺎﯾﺶ ﺭﺍ ﺟﺎﯼ ﺗﻮ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺯﺩ ...ﻭ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺏ ﮔﻮﺵ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺧﻮﺏﺗﺮ ﯾﺎﺩﺵ ﻣﯿﻤﺎﻧﺪﺧﻮﺍﻫﺪ ﺭﺳﯿﺪ ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺧﺪﺍﺗﻤﺎﻡ ﺣﺮﻓﻬﺎﯼ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺳﺮﺕ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﮐﺸﯿﺪ ...ﻭ ﺗﻮ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﺩﺭﮎ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺮﺩﭼﺮﺍ ﮔﻔﺘﻪ ﺍﻧﺪ : ﺩﻧﯿﺎ ، ﺩﺍر ﻣﮑﺎﻓﺎﺕ ﺍﺳﺖ ! ؛ "إِنْ أَحْسَنتُمْ أَحْسَنتُمْ لأَنفُسِکمْ وَإِنْ أَسَأْتُمْ فَلَهَا"❤
بگو سینه هاشو معاینه کنه چیز گردی مثل گردو حس میکنه تو سینش یا نه؟

نه هم من هم خودش کاملا معاینه کردیم هیچ برجستگی نداشت. اگر چیزی باشه کاملا با دست مشخص میشه؟

عزیزم نگران نباشه ممکنه فیبروکیستیک باشه که همه خانم ها دارند  ولی خب چکاب ترس نداره که

اینی که میگین چیه؟خطر ناکه؟یعنی اینده بدی درانتظارشه خدایی نکرده؟

نه هم من هم خودش کاملا معاینه کردیم هیچ برجستگی نداشت. اگر چیزی باشه کاملا با دست مشخص میشه؟

اره خواهر من توده داره کاملا مشخصه برای اعصاب هست از هرکی میزنه به یه جا

من یه دختر لوس نازنازوعه مامانی ام🤪بدبخت مامانم چی میکشه از دست من🥺یه دختر که همه اتاقش صورتی و دنیای صورتی داره💟یه دخی که نوتلارو میشینه یه نفر کلشو میخوره😂یه دختر که هروز لاکشو تمدید میکنه💅یه دخی که هروز با لباس مجلسیاش با مامانش قر میدههه💃