2777
2789
عنوان

در جستجوی اهل دلی عمر ما گذشت....

198 بازدید | 21 پست

ما نقد عافیت به می ناب داده ایم

خار و خس وجود به سیلاب داده ایم

رخسار یار گونه آتش از آن گرفت

کاین لاله را ز خون جگر آب داده ایم

آن شعله ایم کز نفس گرم سینه سوز

گرمی به آفتاب جهانتاب داده ایم

در جستجوی اهل دلی عمر ما گذشت

جان در هوای گوهر نایاب داده ایم

کامی نبرده ایم از آن سیمتن رهی

از دور بوسه بر رخ مهتاب داده ایم

رهی معیری

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
در این سرای بی کسی،کسی به در نمی‌زند.

به دشت پر ملال ما پرنده پر نمیزند

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یکی ز شل گرفتگان چراغ بر نمی‌کند

کسی ز کوچه سار شب در سحر نمیزند

یه مقداری جا انداختید

این شعر با صدای زنده یاد شجریان منو میبره به عمق خاطرات کودکی

من با صدای استاد گوش نکردم تا الان.

جا داره بگم نیمی از عمرتون بر فناس😅 همین الان دانلود و گوش بدید..روحتون رو جلا میده

جا داره بگم نیمی از عمرتون بر فناس😅 همین الان دانلود و گوش بدید..روحتون رو جلا میده

متشکرم از لطفتون،ولی لحن استاد برای این شعر دوست ندارم.

درد است آمیخته با آدمی،آمیخته با زندگی.
متشکرم از لطفتون،ولی لحن استاد برای این شعر دوست ندارم.

نظر شما هم محترمه🌹 فرد دیگه ای این شعر رو خوندن؟ اگه میشناسید معرفی کنید گوش بدیم

علیرضا قربانی هم این شعر خونده،ولی فکر نکنم بپسندید.

صداش رو دوست دارم .

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید 

وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید ...

صداش رو دوست دارم . وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید  وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفری ...

صدای بی‌نظری دارن،ولی برای این اثری که گفتم یه مقدار متفاوته.

وگرنه به غیر تیتراژ سریال مدار صفر درجه آثار فاخر دیگری هم دارن

درد است آمیخته با آدمی،آمیخته با زندگی.