فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 عنوان عید دیدنی 171 بازدید | 32 پست عید دیدنی برقراره امسال ک سر عیدی بحث میکنید !!!ماحساسیم الکی؟؟؟؟ مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1399/12/26 | 10:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 اره😬 آفرین🍂🍂🍂 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 69990 ما جایی نمیریم و خونه ایم من خیلی ناراحتم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
کنتس_امیلی عضویت: 1399/06/13 تعداد پست: 264 ما که جایی نمیریم به بقیه هم نمیان لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38817 میگما امسال کاروکاسبی عید کساده.به نظرتون به فامیل شماره حساب بدیم بگیم عیدیمونو واریز کنید؟😂😂😂 ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌
1375parisa عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 1151 ماکه میریم بقیه هم میان😊 میشه واسه سلامتی خواهرم صلوات بفرستین🙏
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 ما جایی نمیریم و خونه ایم من خیلی ناراحتم الان همه تاپیک زدن ک مهمون دارن و عیدی و این حرفا .به هر حال فرهنگ هر کس فرق میکنه مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 ماکه میریم بقیه هم میان😊 افرین به شما مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 شوخی کردم کرونا هم نباشه ما جایی نمیریم 😍😘 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
دریا_خانووم عضویت: 1399/06/15 تعداد پست: 69990 الان همه تاپیک زدن ک مهمون دارن و عیدی و این حرفا .به هر حال فرهنگ هر کس فرق میکنه اره منم میخواستم برم شهرستان مامانمو ببینم که باردار شدم و نمیتونم برم یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄 عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 میگما امسال کاروکاسبی عید کساده. به نظرتون به فامیل شماره حساب بدیم بگیم عیدیمونو واریز کنید؟😂😂😂 در حالت عادی هم عیدی نمیدادن من داداشم ۶ سالشه تا حالا یه هزاری عیدی نگرفته از فامیل .در حالی ک همشون مایه دار و وضع خوبن مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
bellatrixlestrng عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 38817 ما که جایی نمیریم به بقیه هم نمیان خدایی انقدر خوش میگذره.ای کاش سال های دیگه هم کسی نیاد.پارسال من و خواهرم هرچی شکلات بود دونفری خوردیم.😅سالای خسته میشدیم به خدا.انگار تور گردشگری بود از خونه این بزرگ فامیل به خونه اون بزرگ فامیل. ❌کاربری غیرفعاله. سایت رو به دلیل مدیریت افتضاح، تبعیض بین کاربران و نبودن آزادی بیان بایکوت میکنم.❌
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14917 ما جایی نمیریم و خونه ایم من خیلی ناراحتم ما هم نمیریم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)