2777
2789
عنوان

عید دیدنی

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 32 پست
ما که جایی نمیریم به بقیه هم نمیان

ما هم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
خدایی انقدر خوش میگذره.ای کاش سال های دیگه هم کسی نیاد. پارسال من و خواهرم هرچی شکلات بود دونفری خو ...

من یه عالمه خوراکی خریدم که کل عیدو فیلم ببینم و بخورم  

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان همه تاپیک زدن ک مهمون دارن و عیدی و این حرفا .به هر حال فرهنگ هر کس فرق میکنه

مامانم دیروزاز سرکار اومد میگفت ماشینای مسافر در سطح شهر از ماشینای بومی بیشترن😠😠😠

این دیگه خیلی بیفرهنگیه. انگار یه سال مسافرت و مهمونی نرن میمیرن

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

خدایی انقدر خوش میگذره.ای کاش سال های دیگه هم کسی نیاد. پارسال من و خواهرم هرچی شکلات بود دونفری خو ...

رسم مزخرفیه .ون همش میخوان نیش و کنایه بزنن و فضولی کنن .

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
من یه عالمه خوراکی خریدم که کل عیدو فیلم ببینم و بخورم    

خوش بحالت. من کنکوری ام‌.تنها کاری که تو عید میتونم بکنم زیاد کردن ساعات مطالعه ست.ولی خب کلی خوراکی میخوریم دیگه

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مامانم دیروزاز سرکار اومد میگفت ماشینای مسافر در سطح شهر از ماشینای بومی بیشترن😠😠😠 این دیگه خیلی ...

خب به هرحال هر سَری یه عقلی داره ..بعضیا دیگه شعورشون در همین حده 

خوش بحالت. من کنکوری ام‌.تنها کاری که تو عید میتونم بکنم زیاد کردن ساعات مطالعه ست.ولی خب کلی خوراکی ...

الهی عزیزم موفق باشی  

لطفا اگر با نظر من موافق نیستید، به صورت محترمانه بیان کنید((:بنده یک دهه هشتادی هستم،خوشحال میشم شعور من رو با رفتارم بسنجید نه سن و تاریخ تولدم!
الهی عزیزم موفق باشی    

ممنون🌺🌹🌷

عید بهت خوش بگذره😊

سال پيش هم عيد نبود مگه چقدر ميشه رفت و امد نكرد الان حدود يكسال و نيم شده ديگه همه جاي دنيا هم مردم برگشتن رو زندگي عادي اشون مسافرت ميرن رستوران و درس

زهره خانمي ام با عضويت ٩٤بازم تركيدم 

من تازه عروسم پارسال عید اومدم خونه خودم ولی اون موقع چون هنوز وسایلم تکمیل نبود کسی نیومد توی این یکسالم بخاطر کرونا کلا چندتا از خانواده هامون اومدن عید فکر کنم کلیییی مهمون داشته باشم از الان بخاطر هزینه‌هاش غصم گرفته 😭😭شوهرم دیشب رفتم یکم اجیل خرید شد ۶۰۰تومن 😣😣

من تازه عروسم پارسال عید اومدم خونه خودم ولی اون موقع چون هنوز وسایلم تکمیل نبود کسی نیومد توی این ی ...

خب هنوزم ک کرونا هست تازه کرونای انگلیسی هم اضافه شده 

چرا رفت وامد میکنید؟

منم باردارم امسال از همه بیشتر رفتم خونه مامانم اینا الان هفته ۲۷هستم ۲۰روزه اومدم خونه مامانم دوبا ...

من هنوز جایی نرفتم و اجازه ندارم جایی برم😒😒

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈