2777
2789
عنوان

عید دیدنی

160 بازدید | 32 پست

عید دیدنی برقراره امسال ک سر عیدی بحث میکنید !!!ماحساسیم الکی؟؟؟؟

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اره😬

آفرین🍂🍂🍂

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگما امسال کاروکاسبی عید کساده.

به نظرتون به فامیل شماره حساب بدیم بگیم عیدیمونو واریز کنید؟😂😂😂

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ما جایی نمیریم و خونه ایم  من خیلی ناراحتم

الان همه تاپیک زدن ک مهمون دارن و عیدی و این حرفا .به هر حال فرهنگ هر کس فرق میکنه

ماکه میریم بقیه هم میان😊

افرین به شما

شوخی کردم کرونا هم نباشه ما جایی نمیریم 

😍😘

الان همه تاپیک زدن ک مهمون دارن و عیدی و این حرفا .به هر حال فرهنگ هر کس فرق میکنه

اره منم میخواستم برم شهرستان مامانمو ببینم که باردار شدم و نمیتونم برم

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
میگما امسال کاروکاسبی عید کساده. به نظرتون به فامیل شماره حساب بدیم بگیم عیدیمونو واریز کنید؟😂😂😂

در حالت عادی هم عیدی نمیدادن من داداشم ۶ سالشه تا حالا یه هزاری عیدی نگرفته از فامیل .در حالی ک همشون مایه دار و وضع خوبن

ما که جایی نمیریم به بقیه هم نمیان

خدایی انقدر خوش میگذره.ای کاش سال های دیگه هم کسی نیاد.

پارسال من و خواهرم هرچی شکلات بود دونفری خوردیم.😅

سالای خسته میشدیم به خدا.انگار تور گردشگری بود از خونه این بزرگ فامیل به خونه اون بزرگ فامیل.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

ما جایی نمیریم و خونه ایم  من خیلی ناراحتم

ما هم نمیریم