2777
2789
عنوان

دارم میرم بیمارستان برا سقط ....

552 بازدید | 41 پست

گفت ساعت ۴ و ۵ بیا. راستش هم میترسم هم دلم برا بچه تنگ میشه.  خدا کنه اشتباه کرده باشن.... با دلشوره عجیبی بیدار شدم . دلم گریه میخواد اما فقط بغض دارم. دختر قشنگم کنارم خوابه دلم براش تنگ میشه حتی ی ساعت ازش دور باشم.... چرا انقدر حسم غریبه این دومین دفعه ی اینجوری میشه.... خدا برا هیچ مادری داغ بچه نده حتی بچه تو شکم... دیروز کلی گریه کردم.... به خاطر دخترم آخه باز با چه رویی بهش بگم این یکی هم رفت پیش خدا... اگه کسی دید تاپیکمو برام دعا کنید حال دلم خوب شه....

منم صبح میرم برا کورتاژ

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشکلش چیه عزیزم؟

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
شما چرا

من۲۹دی سقط کردم بخاطر سندوم داون 

امروز میرم برا کورتاژ

میگن رشد نکرده قلب نداره

الهی بگردم میفهمم حالتو

ما بچه اولمون بود کلی ذوق داشتیم😔

دختر بود

عزیزم خدا بهت آرامش بده به زودی مامانت کنه

ان شاالله

دیشب کلا نخوابیدم همش فکر میکنم بخاطر گناهامه که خدا باهام اینجوری میکنه

عزیزم😥 انشاالله به زودی خدا دامن تو سبز کنه... غصه خوردم... 

هععععععی

نمیدونی حالمو😔

ان شاالله خدا دخترتو برات نگه داره عزیزم یه نی نی هم بهت بده

الهی بگردم میفهمم حالتو ما بچه اولمون بود کلی ذوق داشتیم😔 دختر بود

الهی بمیرم 

انشاالله به زودی جاش سبز بشه با یه بچه سالم 

ببخشید از کجا فهمیدین سندرمه ؟؟؟؟ ان تیش چند بود؟؟؟؟

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚