2777
2789
عنوان

دارم میرم بیمارستان برا سقط ....

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست
الهی بمیرم  انشاالله به زودی جاش سبز بشه با یه بچه سالم  ببخشید از کجا فهمیدین سندرمه ؟؟ ...

ان شاالله گلم

ان تی۳بود  و های ریسک

بعدش آمینوسنتز شدم مثبت شد😔

برام دعا کن گلم ان شاالله تیر اقدام میکنم فقط خدا کنه باهمون بار اول بشه که اگه نشه دیگه چیزی ازم نمیمونه🤦‍♀️

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰
برای منم احتمال سندرم دادن ، ان تیش ۳.۹ بود

اییییییی خداااااا😭

باورت میشه برات گریم گرفت الان!؟

آخه چرا میدی وقتی میخوای بگیری خدا😔

درانتظار نی نی😍بی‌بی‌چکم روز میلاد امام‌‌‌سجاد ۱۷ اسفند ۱۴۰۰ مثبت ‌‌‌‌شد❤️   دختر قشنگم ۱۰ مهر ۱۴۰۱ تو۳۴هفته بدنیا اومد و شد تموم دنیامون🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من دیروز پسرم داشت بازی میکرد محکم با پا خورد تو شکمم

امروز با شوهرم مردیمو زنده شدیم تا دکتر گفت چیزی نشده

خدا همه نی نی هارو حفظ کنه ☹☹☹☹

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
ان شاالله گلم ان تی۳بود  و های ریسک بعدش آمینوسنتز شدم مثبت شد😔 برام دعا کن گلم ان شاالله ت ...

ای وای 

توکلت به خدا باشه 

انشاالله که میشه گلم 

من بچه اولم ان تیش ۳ بود و های ریسک ، nipt دادم جوابش خوب اومد ولی عمرش به دنیا نبود و کیسه آبم پاره شد تو ۲۴ هفته از دستش دادم 

بعد اون دو تا پوچ داشتم و یه ایست قلبی و یه بارداری شیمیایی 

الآنم این که میگن احتمالا سندرم داونه 

اینا رو نگفتم که خدایی نکرده بترسی ، فقط گفتم بدونی خیلیا هستن که شرایطی به مراتب بدتر از تو دارن پس خودت رو نباز توکل کن به خدا 

انشاالله خودش بهترین ها رو برات رقم میزنه و یه بچه سالم و صالح به همین زودی میزاره تو دلت😘 

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

الهی بگردم براتون اروم باشین خدا خیلی مهربونه شاید صلاح دیده صبور باشین .الهی دامنتون سبز بشه زود الهی امین

لطفا برای تو دلیم صلوات بفرست خدا حفظش کنه برام.خدایا ممنونم بخاطر همه چی.  
عزیزم 😔حتما دوباره خدای مهربون دلتو شاد میکنه 

عزیزم فقط دعا کن برا حال دلم😔

هععععععی نمیدونی حالمو😔 ان شاالله خدا دخترتو برات نگه داره عزیزم یه نی نی هم بهت بده

عزیزم خیلی حال بدیه میدونم‌من‌بچه دوماهمو شوهرم‌گفت سقط کنم‌مجبورم‌کرد هنوز دارم‌دق میکنم  14اسفند روز مرگم‌شد از ارن‌روز‌ب اینور مردم‌من

۱۴۰۰/۱/0۲....از امضام رد نشو راخت بیا یه دقه😢. ... 1399/۱۲/۱۴بچه ها من جیگر گوشمو از دست دادم دعا کنید خدا باز بهم ببخشه و واسه آروم شدن داغ دلم صلوات بفرستید لطفا... 1399/۱۲/۰۴امروز صدای قلب معجزه خدارو شنیدم😍.   ..  1399/۱۱/۱9 من امروز فهمیدم مامان شدم دعا کنید‌سالم‌و سلامت بغلم‌بگیرمش .الهی‌قربونش بشه مامانش ک‌خیلی دلش‌میخواد ‌یه‌ کاکل زری خدا بهش‌بده.خدایا کوچیکتم‌‌ یه سالم و نمکیشو ب‌منم‌بده 😊واسه خوشبخت شدنم و رسیدن به خواسته دلم یه صلوات مهمونم میکنید💚
ای وای  توکلت به خدا باشه  انشاالله که میشه گلم  من بچه اولم ان تیش ۳ بود و های ری ...

عزیزدلم ان شاالله که همین تو دلیت سالمه 

مرسی که دلگرمم کردی😘

ای وای  توکلت به خدا باشه  انشاالله که میشه گلم  من بچه اولم ان تیش ۳ بود و های ری ...

وای خدایا چی بگم . مادر مادر چه ی دونه داشته باشه چه نداشته باشه و حامله باشه. دلم  چقدر شکست خدا به همون آرامش بده...

عزیزم خیلی حال بدیه میدونم‌من‌بچه دوماهمو شوهرم‌گفت سقط کنم‌مجبورم‌کرد هنوز دارم‌دق میکنم  14اس ...

آره خییییییلی سخته من بعد از سقط کلا یه آدم دیگه شدم

همش با خودم میگم میشه باز اون حالی که موقع مثبت شدن بیبیچک داشتم و تکون خوردنشو بازم تجربه کنم!!

عزیزدلم ان شاالله که همین تو دلیت سالمه  مرسی که دلگرمم کردی😘

فدات بشم گلم 

من اعتقاد دارم عزیزم که دردی که منو نکشه ، قوی ترم می کنه 

به امید خدا ، امیدوارم به حق همین ولادت های پیش رو به زودی خبر بارداریت رو بشنوم ، سالمو تپل بیاد تو بغلت😘😘😘😘

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚