سلام.شب همگي عزيزان بخير.حالم بده دوسال تو فاميل اسم منو پسرعمم رو هم بود ديگ همه مارو مال هم ميدونستن خيلي باهم خوب بوديم همو خيلي دوست داشتيم خيلي حرف عاشقانه ميزد قول ازدواج بهم داده بود ولي يهو عوض شد رفتارش و كات كرد و رفت😔😔😔داغون شدم خيلي گريه كردم دلم شكست .از ناراحتي جيغ ميكشيدم .بعد ٨ ماه فهميدم عاشق يكي ديگ شد و قراره بره خواستگاريش😭😭😭😭دارم ميميرم از غصه چيكار كنم؟؟؟ چرا خدا جواب دل شكستمو نميده چرا صدامو نميشنوه و نگاه ب دل داغونم نميندازه؟؟؟ چرا دل شكستن تاوان نداره؟؟؟😭😭😭😭😭😭
خدابهش رحم کنه اینجور آدماطعم خوشبختی رونمی چشن باورکن یه روزی پشیمون می شه
دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
خدابهش رحم کنه اینجور آدماطعم خوشبختی رونمی چشن باورکن یه روزی پشیمون می شه
من نميخواستمش اول اينقد رفت و اومد و حرفاش عاشقونه در گوشم گفت تا عاشقش شدم ولي يهو رفت بي دليل.بعد ٨ ماه امسب فهميدم عاشق شده و ميخواد بره خواستگاريش.عمم اينا بفهمن اينكارو كرده باهام محل بش نميدن و باهاش نميرن خواستگاري ولي چه فايده.دعا كنين واس دلم تا بتونم فراموشش كنم😭😭😭
با این حرفا خودتو خسته و داغون نکن این طبیعت انسان هاس همیشه و در همه جا دل هایی زیادی شکسته میشه این یک پدیده ناشناخته است برای فردی مثه تو .نترس این روزارو همه دیدن و من خودم هم دیدم خیلی خیلی سخته و ادم احساس پوچی و دیوانگی میکنه و همه چی براش بی رنگ و تکراری میشن و نمیشه دگ بدون اون حس زندگی کرد و دنیال راه فرار میگردی گریه میکنی از خدا شکایت میکنی و ... ولی ببین اینا فقط از جیبت میره هیچ کدوم حال دلتو خوب نمیکنه بجز این که واقعیت و قبول کتی قبول کنی ک تموم شده بای ترس از دست دادنو فراموش کنی نترس ولش کن بره تو طبیعت .البته به مرور از یادت میره و برات کمرنگ میشه اما تو این زمان خیلی زجر میکشی و داغون میشی بهترین راه اینکه از الان اینو قبول کنی ک هیچ چیز همیشگی نیس انسان در حال تکامله و هر روز تغییر میکنه از الان سعی کن از یاد ببریش ک این بسیار بهتر از اینه ک تموم فکرو ذهنت و انرژیت صرف یک حس زود گذر بشه و... فقط میتونم بگم ولش ارزش نداره اینجور چیزا هنوزم زندگی زیباس