2777
2789
عنوان

دلم شكسته😭

137 بازدید | 23 پست

سلام.شب همگي عزيزان بخير.حالم بده دوسال تو فاميل اسم منو پسرعمم رو هم بود ديگ همه مارو مال هم ميدونستن خيلي باهم خوب بوديم همو خيلي دوست داشتيم خيلي حرف عاشقانه ميزد قول ازدواج بهم داده بود ولي يهو عوض شد رفتارش و كات كرد و رفت😔😔😔داغون شدم خيلي گريه كردم دلم شكست .از ناراحتي جيغ ميكشيدم .بعد ٨ ماه فهميدم عاشق يكي ديگ شد و قراره بره خواستگاريش😭😭😭😭دارم ميميرم از غصه چيكار كنم؟؟؟ چرا خدا جواب دل شكستمو نميده چرا صدامو نميشنوه و نگاه ب دل داغونم نميندازه؟؟؟ چرا دل شكستن تاوان نداره؟؟؟😭😭😭😭😭😭

همچین ادم خیانتکاری برا چیته پس فردا عاشق یکی دیگ میشه اینو ول میکنه

امشب ازش پرسيدم چيش از من بهتره ك جايگزين من كرديش گف كار دله عاشق شدم دست خودم نيس😭😭😭كاش دلم گير نبود دلم گيرشه😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدابهش رحم کنه اینجور آدماطعم خوشبختی رونمی چشن باورکن یه روزی پشیمون می شه

دوستای مهربونم بااون قلب مهربونتون دعا کنید هر چه زودتربارادر بشم 🙏🥺لا حَولَ ولاقُوهَّ الاباالله العلی العظیم 💚💚💚💚💚می شه برای سلامتی صاحب الزمان وبعدش برای حاجتهام صلوات بفرستی؟؟؟😙😙😙خیلی محتاج دعاهاتون هستم ان شاء الله همیشه شاد وسلامت باشین💚💚💚💚💚💚
امشب ازش پرسيدم چيش از من بهتره ك جايگزين من كرديش گف كار دله عاشق شدم دست خودم نيس😭😭😭كاش دل ...

آخی عزیزم حال دلتو میفهمم خودم تجربه کردم

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
امشب ازش پرسيدم چيش از من بهتره ك جايگزين من كرديش گف كار دله عاشق شدم دست خودم نيس😭😭😭كاش دل ...

بگو پس ب چ حقی ب من ابراز علاقه فیک میکردی؟ 

واگذارش کن ب خدا ولی همچین ادم دروغگویی ک بتو ابراز علاقه الکی میکنه مطمئن باش با اونم اینجوره

مطمئن باش ی ادم بهتر گیرت میاد تا ی ادم دروغگو و خیانتکار مث این 

خدابهش رحم کنه اینجور آدماطعم خوشبختی رونمی چشن باورکن یه روزی پشیمون می شه

من نميخواستمش اول اينقد رفت و اومد و حرفاش عاشقونه در گوشم گفت تا عاشقش شدم ولي يهو رفت بي دليل.بعد ٨ ماه امسب فهميدم عاشق شده و ميخواد بره خواستگاريش.عمم اينا بفهمن اينكارو كرده باهام محل بش نميدن و باهاش نميرن خواستگاري ولي چه فايده.دعا كنين واس دلم تا بتونم فراموشش كنم😭😭😭

بگو پس ب چ حقی ب من ابراز علاقه فیک میکردی؟  واگذارش کن ب خدا ولی همچین ادم دروغگویی ک بتو ابر ...

سر نمازاتون واس دلم دعا كنين كاش فاميل نبود حالا مجبورم همش باهاش چشم تو چشم بشم 😭😭😭

سر نمازاتون واس دلم دعا كنين كاش فاميل نبود حالا مجبورم همش باهاش چشم تو چشم بشم 😭😭😭

ایشالله از دل و چشت بره 

و ی ادم خوب ک ایده الت باشه بیاد سمتت

مطمئن باش ی روز پیشمون میشه ک دیگ حسی بهش نداری

امروز ۳تاپیک که در مورد    روانپریشی پسرا میخونم

اینا چرا اینجورن😐😐😐اقااااا  دلشون چرا شیفت میکنه

ادای عاشقا رو در میارن

اخه نکبت چرا وقتی عاشق نیستی  ادا در میاری و  یکی رو آواره میکنی

⁦❤️⁩اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦❤️⁩ 
چقد طول كسيد تا حال دلت خوب شد؟؟ تونستي فراموشش كني؟؟؟ تاوان دل شكستنشو ديد؟؟؟

منم فاميليم همیشه می بینمش دلم یه جوری میشه...نامزد کرد بعد دوسال بهم زدن ..من عروس شدم ولی هنوزم...😏

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
ایشالله از دل و چشت بره  و ی ادم خوب ک ایده الت باشه بیاد سمتت مطمئن باش ی روز پیشمون میشه ک ...

انشالله ممنون عزيزم

دوست دارم پشيمون شدن و زمين خوردنشو ببينم واگذارش كردم بخدا.اگه اين دنيا بر حق و عدالت باشه تاوان كاري ك با من كردو ميبينه😭😭😭

با این حرفا خودتو خسته و داغون نکن این طبیعت انسان هاس همیشه و در همه جا دل هایی زیادی شکسته میشه این یک پدیده ناشناخته است برای فردی مثه تو .نترس این روزارو همه دیدن و من خودم هم دیدم خیلی خیلی سخته و ادم احساس پوچی و دیوانگی میکنه و همه چی براش بی رنگ و تکراری میشن و نمیشه دگ بدون اون حس زندگی کرد و دنیال راه فرار میگردی گریه میکنی از خدا شکایت میکنی و ... ولی ببین اینا فقط از جیبت میره هیچ کدوم حال دلتو خوب نمیکنه  بجز این که واقعیت و قبول کتی قبول کنی ک تموم شده بای ترس از دست دادنو فراموش کنی نترس ولش کن بره تو طبیعت .البته به مرور از یادت میره و برات کمرنگ میشه اما تو این زمان خیلی زجر میکشی و داغون میشی بهترین راه اینکه از الان اینو قبول کنی ک هیچ چیز همیشگی نیس انسان در حال تکامله و هر روز تغییر میکنه از الان سعی کن از یاد ببریش ک این بسیار بهتر از اینه ک تموم فکرو ذهنت و انرژیت صرف یک حس زود گذر بشه و... فقط میتونم بگم ولش ارزش نداره اینجور چیزا هنوزم زندگی زیباس 

هممون اسیریم مطلق..
منم فاميليم همیشه می بینمش دلم یه جوری میشه...نامزد کرد بعد دوسال بهم زدن ..من عروس شدم ولی هنوزم... ...

كاش راهي بود ك ميشد فراموش كرد دوس ندارم بعده ها ك ميبينمش دلم بلرزه واسش 😭😭ميسوزم از اينك بهترين خواستگارامو بخاطرش رد كردم حالا اينجوري كرد باهام😭😭😭