2777
2789
عنوان

دلم شكسته😭

| مشاهده متن کامل بحث + 137 بازدید | 23 پست
با این حرفا خودتو خسته و داغون نکن این طبیعت انسان هاس همیشه و در همه جا دل هایی زیادی شکسته میشه ای ...

ميدونم ميگذره ولي سخت ميگذره كاش زودتر بگذره و تموم بشه و بتونم كنار بيام با رفتنش😔😔😔

گلم حق داری ناراحت باشی حق داری دلت بشکنه امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره منم به دلیلی دلم شکسته امشب خستم از زندگی خستم از حفظ ظاهر دلم گرفته کاش اینقدر عاطفی نبودم محل سگ به آدمهای خودخواه و مغرور نمیدادم هی خواهر دنیا خیلی بی وفاست ما هم اشتباهی به آدمهای اشتباه امید بستیم .خود کرده را تدبیر نیست 😞

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كاش راهي بود ك ميشد فراموش كرد دوس ندارم بعده ها ك ميبينمش دلم بلرزه واسش 😭😭ميسوزم از اينك بهترين ...

مردالياقت ندارن...میدونم سخته یکی بیاد توی زندگیت کم کم آروم میشی...بمن گفت دختری ک دوستش دارم خیلی خوشگل تره و ....راستم میگفت خوشگل بود ولی اخلاقاشون بببهمنخوردبعد ۲سال هه

دعا کنید خدا به منو همسرم یه نی نی هدیه بده یه علی اصغر یا نازنین رقیه
گلم حق داری ناراحت باشی حق داری دلت بشکنه امیدوارم بهترینها برات رقم بخوره منم به دلیلی دلم شکسته ام ...

هميشه ميخنديد ب سادگيم حالا دليل خندشو ميفهمم ك ميدونس داره بازيم ميده و منه ساده باور كردم حسشو😭😭حس ميكردم اينقد حسش بهم واقعيه ك هيچكي تو دنيا ب اندازه اون دوسم نداره و نخواهد داشت.

مردالياقت ندارن...میدونم سخته یکی بیاد توی زندگیت کم کم آروم میشی...بمن گفت دختری ک دوستش دارم خیلی ...

انشالله اينقد تو زندگيت خوشبخت بشي ك روزي هزاربار لعنت كنه خودشو ك تورو از دست داد😔😔😔

ميدونم ميگذره ولي سخت ميگذره كاش زودتر بگذره و تموم بشه و بتونم كنار بيام با رفتنش😔😔😔

از امروز سرگرم یچیزی شو ک از یادت بره منم مثه تو بودم شدید تر ولی واس زندگی هدف انتخاب کردم و دارم روی اون تمرکز میکنم و همه فکرو ذهنم شده درسته خاطرات خوب هنوز از یادم نرفته 😔 ولی مجبورم فراموش کنم چون چاره ای نیس اگ نکنم خودمو داغون میکنم و از زندگی و لذت هاش میمونم من نمیخوام بخاطر یک انسان ک زندگیمو خراب کرد از لذایذ هم بمونم بازم زندگی در جریانه بازم نفس میکشم بازم شورو شوق دارم هیچی نمیتونه منه انسان و زمین بزنه من قویتر از اونم ک کسی منو زمین بزنه من میتونم بازم میتونم عاشق بشم بازم میتونم از زندگیم لذت ببرم.این منایی ک میگم منظورم تویی و روحته ک دهره حرف میزنه .خودتو محدود نکن بازم عاشق میشی نترس 

هممون اسیریم مطلق..
از امروز سرگرم یچیزی شو ک از یادت بره منم مثه تو بودم شدید تر ولی واس زندگی هدف انتخاب کردم و دارم ر ...

خيلي خوبه ك اينقد قوي هستي.هروقت اومدم ني ني سايت و همچين تايپكايي ديدم از ته دلم واس ارامش اون طرف دعا كردم و از خدا خواستم سرم نياد ولي خدا صدامو نميشنوه و از هرچي ترسيدم سرم اورد.ميدونم ميگذره اين روزا شايد روزي برسه ك ب حال الانم تاسف بخورم ولي به قيمت جوونيم و حال خوبي ك تو اين سن بايد داشته باشم ميگذره😔😔😔

خيلي خوبه ك اينقد قوي هستي.هروقت اومدم ني ني سايت و همچين تايپكايي ديدم از ته دلم واس ارامش اون طرف ...

این چیزا کار خدا نیس گردن اون ننداز این کار ادمای بی احساس و دل سنگ هس ک باعث میشه دل ی نفر بشکنه . افسوس نخور کاری نمیشه کرد دگ تموم شده رفته هم میتونی تا اخر عمرت بش فک کنی یا میتونی به کل از یادت ببری دومی ک نمیشه سخته اولیم روحیه قوی میخواد من خودم همین الانشم روزی نیس ک بش فک نکنم همیشه فلش بک میزنم به خاطرات چون خاطرهای خیلی خوبی داشتم و تا اخر عمرم با من هستن ولی دگ کاری نمیشه کرد تموم شده 

هممون اسیریم مطلق..