2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟!

62 بازدید | 9 پست

تحمل اخلاق شوهرمو ندارم. هیشکیو تا حالا مثلش ندیدم. نمیدونم خدا منو به کدوم گناهم اینجور مواخذه کرده. نه حرف زدن باهاش تاثیر داره، نه گریه آرومم میکنه،نه خدا کاری برام میکنه. 

چند وقته نمازمم نمیخونم بس که دلسردم از خدا. چرا باید اینجوری باشه حال و احوالم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده درست توضیح بده

اخلاق بدی داره. مثلا امروز رفتم خونه مامانم شیرینی بپزم. اومد اخمالو. کلی غر زد. مامانم متوجه شد داره غر میزنه.پرسید چی میگه گفتم هیچی. بعدم نذاشت کارم تموم شه گف بریم خونه. همیجور شام نخورده اومدیم

آنجا که راه نیست، خدا راه می گشاید😍امروز 30 خرداد99، من صدای قلب کوچولوت رو شنیدم جان مادر❤❤❤واسه سلامت نی نیم یه صلوات میفرستین؟😚
چه رفتاری مگه میکنه

دو روز اخلاقش خوبه. دو روز بد.

کاش با این احوال باردار نمیشدی😔

دلم نمیاد بگم کاش. به پسرم نگاه میکنم میگم خدا یه نعمت بهم داده که ناشکری نکنم. ولی درکل احساس خوشبختی نمیکنم

اکثر مردا اینجورن با اخلاق خوب درستش کن

چجور. دلم آشوب میشه وقتی بداخلاق میشه. بهش گفتم اقلا نذار کسی بفهمه چه اخلاقی داری