2777
2789
عنوان

سبزه ی عید

175 بازدید | 29 پست

سلام دوستان

میدونم برای سبزه گذاشتن دیر شده...

کسانی که بلدین سبزه سبز کنین..چجوری باید سبزه بزارم؟ اگر گندم بزارم فکر کنم زودتر رشد کنه درسته؟ 

پیشاپیش نوروز مبارک🌱

منم تازه انروز گندم اب کردم چون تازه چهلم مادرشوهرمو دادیم 

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم لایک کمید

اگه دخترم عاشق شد تمام دنیا رو بهم میریزم تا دخترم را به عشقش برسانم حتی اگر انتخابش اشتباه باشه بهتراز ان است که یه عمر حسرت گرفتن دست عشقش پیرش کند 👈👈👈👈👈یا اینه دخترم اگر عاشق شد😍حاضرم زندگی ام را بدهم تا اورا به عشقش برسانم😊میدانی؟ اگر خدای ناکرده انتخابش هم نامناسب باشد☹ رسیدن به عشقش خیلی بهتر از آن است که سالها با مردی زندگی کند و عقده ی گرفتن دستان عشقش پیرش کند😪

اره گندم بزاری زود رشد میکنه تا یه هفته ‌ اول گندم رو یک روز تو آب خیس کن و روزی دوسه بار ابشو عوض کن که بو نگیره بعدش بریز لای یه دستمال نخی و اونجا گندما رو پهن کن یه دستمال نخی دیگه بشور بنداز روش و بهش سربزن‌که خشک نشه و مرطوب باشه دوروز بعد که جوونه زد بریز تو ظرف مورد نظر اگه به صورت کم پشت بکاری یه لایه نازک یعنی ‌، خوشگل میشه برگاش پهت درمیاد . با ابپاش روزی سه بار آب بده

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 

الان خاکشیر سبز کنی بهتره من از ۱۵ اسفند عدس گذاشتم یه خورده رشد کرده🤣

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
گندم که دیره.ولی شاهی و خاکشیر و این چیزا میشه.

ندارم شاهی و خاکشیر مگه خاکشیر هم میشه سبزکرد؟

مشکلی ندارم دیرم باشه فقط میخوام بکارم حتی شده یک ظرف کوچیک

گندم که دیره.ولی شاهی و خاکشیر و این چیزا میشه.

دیر نیس من خودم پنج شش روز پیش کاشتم الان سرسبزو پرپشته با روشی که توضیح دادم زود جوونه میزنه

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
ندارم شاهی و خاکشیر مگه خاکشیر هم میشه سبزکرد؟ مشکلی ندارم دیرم باشه فقط میخوام بکارم حتی شده یک ظر ...

اره.تخم شربتی.خاکشیر.کنجد بو نداده شده.همه چی میشه.من امسال هیچی نتونستم سبز کنم.بزن تو اینترنت عکساشو ببین.

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍