2777
2789
عنوان

سبزه ی عید

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست

میتونی جو هم بکاری 

ما دو روز تو آبش داشتیم تو میتونی کمتر بزاری تو اب 

بعد که جوونه زد داخل خاک کردیمش بعد دیگه سبز شد الان اندازه یه انگشت شده 

ولی فکر کنم الان دیر شده 

بعد میتونی تخم مندو (تو منطقه ما اینجور اسمی داره ول نمیدونم اسم اصلیش چیه) بگیری روی یه کوزه جوراب بکشی بعد روی اون همین تخم هایی که گفتم رو بکاری خیلی ناز میشه 

اگه نتونستی این تخم رو پیدا کنی فکر کنم با تخم شاهین هم بشه 

خاکشیر بکار بزارش تو پوست تخم مرغ پنبه بزار بعد خاکشیر بریز رو پنبه ها .تعدادشون زیاد باشه 

به یاد داشته باش انسانها به میزان حقارتشان توهین میکنند،به میزان فرهنگشان عشق میورزند،و به میزان کمبودهایشان آزارت میدهند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گندم بزاری زود رشد میکنه تا یه هفته ‌ اول گندم رو یک روز تو آب خیس کن و روزی دوسه بار ابشو عوض ک ...

مرسیی خیلی کم میخوام بکارم 

۲ روز تو کاسه ی آب باشه و همش آبشو عوض کنم بعد از ۲ روز بزارمشون وسط دستمال نخی تا جوونه بزنن؟

دستمال هارو هم باید خیس کنم یا نه؟

دیر نیس من خودم پنج شش روز پیش کاشتم الان سرسبزو پرپشته با روشی که توضیح دادم زود جوونه میزنه

الان برای سال تحویل که پر نمیشه نهایت یه بند انگشت سبز بشه.😀ولی انگار استارتر به همینم راضیه هدفش فقط سبز کردنه😍

انه...تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت...😍
الان برای سال تحویل که پر نمیشه نهایت یه بند انگشت سبز بشه.😀ولی انگار استارتر به همینم راضیه هدفش ف ...

بله دقیقا چون ۳ تا سبزه ی دیگه دارم ولی میخوام با دست خودم هم یک دونه سبز کنم

مرسیی خیلی کم میخوام بکارم  ۲ روز تو کاسه ی آب باشه و همش آبشو عوض کنم بعد از ۲ روز بزارمشون و ...

من دوروز تو آب خیس کردم ولی چون زمان تو کمه گفتم یه روز خیس کنی شاید کافی باشه . اره هی دستمالا رو چک کن که خشک نشن رو دستمالا آب بپاش که مرطوب باشن‌ همیشه و زود جوونه بزنه

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
الان برای سال تحویل که پر نمیشه نهایت یه بند انگشت سبز بشه.😀ولی انگار استارتر به همینم راضیه هدفش ف ...

خب اشکالش چیه ادم بخاطر رسم و یمن اینکارو میکنه اتفاقا اینجوری تا ۱۳ بدر سالم میمونه برا من که ازالان پر شده دیگه ۵.۶ عید خراب میشه

کاش نی نی سایت همونجور که اسمشه واقعا تبدیل میشد به سایت مخصوص تبادل نظردرمورد نی نی وبارداری و تاپیک های خاله زنکی ممنوع میشد ولی حیف اونجور تاپیکا کسی نمیاد وهمه دنبال خاله زنکای زندگی دیگرانن 
خب اشکالش چیه ادم بخاطر رسم و یمن اینکارو میکنه اتفاقا اینجوری تا ۱۳ بدر سالم میمونه برا من که ازالا ...

منم نگفتم بده😀بله خیلیم خوبه.حتی چیدن هفت سین.همشون حال خوب رو منتقل میکنن.

منم نگفتم بده😀بله خیلیم خوبه.حتی چیدن هفت سین.همشون حال خوب رو منتقل میکنن.

میدونم 

حالا مامان‌ بزرگ من هرزگاهی نمیرسید سبزه بزاره گندم میریخت توآب میذاشت سرسفره میگفت برکته😂

میدونم  حالا مامان‌ بزرگ من هرزگاهی نمیرسید سبزه بزاره گندم میریخت توآب میذاشت سرسفره میگفت بر ...

بله درست میگن.منم امسال یه دسته گندم خریدم گذاشتم.حتی بعضیا زیر سکه هم برنج میزارن😀

من دوروز تو آب خیس کردم ولی چون زمان تو کمه گفتم یه روز خیس کنی شاید کافی باشه . اره هی دستمالا رو چ ...

مرسی الان یکم گندم ریختم تو یک کاسه آب ممنونم ازتون🌹سال خوبی داشته باشین

بله درست میگن.منم امسال یه دسته گندم خریدم گذاشتم.حتی بعضیا زیر سکه هم برنج میزارن😀

اونو ندیدم من مامانم زیر پلو سکه میزاره میگه تو قاشق هرکی دراومد اون وضع مالیش خوب میشه😂یه سال لای دلمه سکه گذاشته بود 😂

مرسی الان یکم گندم ریختم تو یک کاسه آب ممنونم ازتون🌹سال خوبی داشته باشین

ایشالا‌سبز بشه خوشگل بشه ممنونم همچنین😘