2777
2789
نه عزیزم منظورش این بود همه باکره نیستن  نگفت که هیچ کی باکره نیست.  من عقدم ولی حتی نام ...

دقیقا درست میگی. منظورم این نبود که هیچ مجردی باکره نیست. منظورم این بود بعضی مجردا باکره نیستن.....

دقیقا درست میگی. منظورم این نبود که هیچ مجردی باکره نیست. منظورم این بود بعضی مجردا باکره نیستن.....

👌👌👌

یک انسان تا زمانی که مادر دارد فقیر نیست.. (آبراهام_لینکلن)       قلبم ارومیه❤️💛                                                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله عزیزم منظورم هایمن بود..... الانم مجردی یا ازدواج کردی؟

ببين كلا شايد درك نكني منو...ولي مجرد نيستم 

تو رابطم ولي ازدواج نكرديم 

ولي خانواده ها ميدونن...داريم كارامونو ميكنيم ايشالا اگر مشكلي پيش نياد بمهاجرت كنيم ...دعا كن بشه😁❤️

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
چرا اتفاقا درکتون میکنم عزیزم. امیدوارم موفق باشید.....

اخه اينجا زياد جبهه ميگيرن...زياد توهين شنيدم متاسفانه...:)

خوشال شدم شما درك كردين.ممنوننن 

شماهم موفق باشين❤️💜✨

اين كاربري دست دو نفره بخدا !!!!🤦🏻‍♀️لطفا كسايي كه متعصبن روي عقايدشون و نميتونن با مخالفت كنار بيان و قراره توهين كنن، ريپلاي نكنن منو-_-
اخه اينجا زياد جبهه ميگيرن...زياد توهين شنيدم متاسفانه...:) خوشال شدم شما درك كردين.ممنوننن  ...

خواهش میکنم عزیزم. زندگی هرکس و اعمال و رفتارش داخل حریم شخصیش به خودش مربوطه و نه به دیگران.....

چند سالته شما؟

خواهش میکنم عزیزم. زندگی هرکس و اعمال و رفتارش داخل حریم شخصیش به خودش مربوطه و نه به دیگران..... چ ...

متاسفانه بعضيا اينو نميدونن هنوز...

٢٠

چند وقته که با دوست پسرت زندگی میکنی؟

٣ ساله باهميم ولي پيش هم ١ساله

مگه با دوست پسسرت زندگی میکنی؟؟؟ دور از خانواده؟؟؟!!

بابااا😂😂😂

اره 😂اروم باش...😂

جدی میگیییی؟؟؟؟ واقعا یعنی خانوادت مشکلی ندارن؟؟؟ باورم نمیشه

شوخي ندارم ك😂

مشكلي ندارن...اخه ب نظرم فرقي نداره ازدواج همون رسمي كردنشه ديه...كاغذبازياشو اينا...حالا هروقت اوكي شد رفتيم اونجا اينكارارو ميكنيم...شايدم نكنيم تا حالا هروقت بچه خواستيم