2777
2789

از ازار بقیه خوششون میاد مثلا یهو ب من تکه میندازن یا ی کارهایی سر عقد و عروسی کردن ک من کلی ناراحت شدم ولی ب روی مبارکشون نیاوردن حتی گریه کردم شب عروسیم پدرشوهرم دید ب روی خودش نیاورد از شمرم بدترن بعضی وقت ها میگم شمر جلوشون کم میاره....

مثلا دخترشون حامله بود همه خرج و مخارح دکتر و بیمارستان و بیمه و این هاشو دادن خودشون و بیمش کرده بودن هم خودشو هم شوهرشو یعنی دامادشون خرج نکرد بعد من ک عروسشونم حامله هسم بعد پسرشونم کارش اونجوری نیس انچنان درامد داشته باشه بعد پدرشوهرم ب من میگفت اگه میخواهی بیمت کنم باید پولشو ماه ب ماه از پول خودت بدی....یعنی کارشون برعکسه ب جا ک حامی پسرشون ک وظیفه خرج زندگی رو داره باشن طرفدار دخترشون....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه که با هم فرقی نداره  چه پسر چه دختر

دقیقا پسرو دختر فرق نداره هردو حمایت میخوان

میشه لطفا برای اینکه شر دشمنام به خودشون برگرده یه حمد بخونین. اگه خوندین بگین منم براتون بخونم 🌹

ب جای اینکه حامی پسرشون باشن...کلا حرف غلطیه پسر و دختر فرقی نداره خوب بود ب شما هم کمک میکردن اما ن اینکه ب دخترشون کمک نکنن

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
یعنی شبیه خانواده شوهر منین شما؟

نه مامان من شبیه شما بود و با اینکه وضعیت ما داغون بود و خانواده پدری پولداری داشتیم ولی یه قرونم به ما ندادن در عوض عمه ام اینا ایقد وضعشون خوب بود ولی مادربزرگم همه چی به اونا می داد یادمه یه دفعه بهشون گوسفند داد برای گوشت عیدشون ولی یه قرونم به ما نمی دادن و همش اذیتمون می کردن ولی خداروشکر الان از لحاظ مالی ما از همه شون بهتریم

خوب ب من هیچ کمک مالی نمیکنن

گفتم ک خوب بود ب شما هم کمک کنن اما حالا ک نمیکنن واقعا نمیشه کاریش کرد خودتو اذیت نکن

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
نه مامان من شبیه شما بود و با اینکه وضعیت ما داغون بود و خانواده پدری پولداری داشتیم ولی یه قرونم به ...

ان شاالله ما هم همینجور میشیم

حتما مادرتم  چششونو نداشته ازشون متنفر بوده