2777
2789

بچم ازاول بریچ بودا هرماه که دکترسونومیکرد زارتی توهفته ۳۲رفتم سونوشد سفالیک

ممکنه الان که ۳۶هفتمه بازبریچ شه؟عاخه معدم بد میجوشه خیلیم تکون دردناک داره 

یا انگار دسشومیکنه توپهلوم تاکمرم میره

اصلا بعضی خانومامیگن میفهمم میچرخه یامیفهمم کلش کجاست چحوره؟

آقووووو من سزارین میخام حاضرم ۹۹بشه جهنم ولی سزبشم 

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

اره امکان هست

ولی خیلی خیلی کم

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره امکان هست ولی خیلی خیلی کم

خدایاااا چی میشه ماهم خاص بشیم

الان تویه لحظه هم سمت مثانموفشارداد هم بالای نافمو

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...
سکسکه هاشو متوجه میشی؟مث نبضه؟

نه والا 

راسی یادم رف سکسکه چجوره؟

خدایاااا چی میشه ماهم خاص بشیم الان تویه لحظه هم سمت مثانموفشارداد هم بالای نافمو

بریج هم‌ک بشه دکتر سفالیکش میکنه

دیگ‌سعی میکنم‌کمتر بیام متاسفانه تعداد کسایی ک کسی نبوده رو ادبشون‌کار کنه زیاد شده....اَگع رو اعصـاب مَ راع بِریع 🚶روعــہ جِنــازَط پیــادع رَوےمیڪنَـم👊✌☺ ....... پادشاه جهنم خودت باش نه کارگر بهشت دیگران👍😵
نه دیگه تو ماه آخر گردش 90 درحه نمیزنه که بخاد دوباره بریج بشه

غلط کرده😓😓😓بلده اینهمه تکون بخوره لگدبزنه منوبکشه بلد نیس بچرخه

بریج هم‌ک بشه دکتر سفالیکش میکنه

چجوری

چجوری

نمیدونم

ولش شنیدم این‌کارو میکنن

مثل نبض میزنه.پشت سرهم  اگه سکسکه هاش تو پهلو و پایین شکمت بمونه همون سفالیکه

ببین یه ویبره شدید حس میکنم نمدونم چنددیقس 

انگارشکمم میلرزه

بالای نافمه 

غلط کرده😓😓😓بلده اینهمه تکون بخوره لگدبزنه منوبکشه بلد نیس بچرخه

اووووووه خاهر حالا هنوز اذیتهاش مونده

بذار دنیا بیاد میگی ای کاش همون تو میموند

" تو الان تو گذشته ی آیندتی پس جایی واسه پشیمونی نزار "
نمیدونم ولش شنیدم این‌کارو میکنن

نمیزارم

این فقط بریچ بشه😢باش چقدحرف میزنم که مامانم بریچ شو سرتوبیاربالا

امروز ازشدت ناراحتی اصلاباش حرف نمیزدم یادم نیفتاد

ایشالاخودش بفهمه بچرخه