هم مهریه هم حق طلاق فکرنکنم طرف قبول کنه باید به عقلش شک کرد که بدون مقاومت قبول کنه یه توازنی باشه بهتزه فعلاکه خواستگارنیست اون یکی دوتا هم با این شرایط میان پشیمون میشن میرن
Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
بابا بزرگم همش میگه مهریه واین شرطو شروطای قبل عقد کشکه اگه کسی چه مرد چه زن ادم زندگی نباشه میتونه یه کاری کنه که به مرگتم راضی باشی بخشش مهریه که چیزی نیست.وقتی خودتو توی جهنم واقعی دیدی حق طلاق یا مهریه سنگین هیچ کدوم فایده نداره😢
وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........
بچه ها با وکیل ازدواج کردن به صلاحه؟ اون که دیگه همه چیو میدونه
خب بستگی داره طرفت کی باشه
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
اره میشه گلم اول هم روبشناسین حتی شده پیش مشاوره قبل ازدواج برین
من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
اصلا علاقه ندارم باهاش ازدواج کنم میخوام ردش کنم موقعیت خوبه ولی به دل من نیست ازدواج ...
همیشه به حرف دلت گوش کن