2777
2789

هم مهریه هم حق طلاق فکرنکنم طرف قبول کنه باید به عقلش شک کرد که بدون مقاومت قبول کنه یه توازنی باشه بهتزه فعلاکه خواستگارنیست اون یکی دوتا هم با این شرایط میان پشیمون میشن میرن

Be a positive box A box without content, which is nothing but being a negative box is very harmful. God does not like these boxes and leads them to hell.
ای بابا وقتی آدم احساس خوشبختی نکنه مهریه میخاد چیکار، پول به چه دردی میخوره ...

وا خب برا ادامه زندکی اگه پشت نداشته باشب

میشه برا شادی دل داداشم یه صلوات مهمونم کنی😘از یک شروع کردم این سومین کاربریم هست /میریم به امید خدا جلو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها با وکیل ازدواج کردن به صلاحه؟ اون که دیگه همه چیو میدونه

بدونه حق طلاق داشته باشی نمیتونه کاری بکنه خیلی مواظب باش اگر میخوای با وکیل ازدواج کنی 

بابا بزرگم همش میگه مهریه واین شرطو شروطای قبل عقد کشکه اگه کسی چه مرد چه زن ادم زندگی نباشه میتونه یه کاری کنه که به مرگتم راضی باشی بخشش مهریه که چیزی نیست.وقتی خودتو توی جهنم واقعی دیدی حق طلاق یا مهریه سنگین هیچ کدوم فایده نداره😢

وای زندگی چقدر جذابه وخدا وشکر که اعصاب من از فولادِ.........

خب بستگی داره طرفت کی باشه

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
بدونه حق طلاق داشته باشی نمیتونه کاری بکنه خیلی مواظب باش اگر میخوای با وکیل ازدواج کنی 

اصلا علاقه ندارم باهاش ازدواج کنم   میخوام ردش کنم 

موقعیت خوبه ولی به دل من نیست ازدواج با یه وکیل 

نمیدونم چکار کنم دلم مهندس میخواد🤣

ربطی نداره ... دانایی که علت بر شر بودن نیست 

اگه‌ذاتش خوب باشه خوبه اگه نه که بیسوادم بود باز خوب نبود 

واقعا تا زیر سقف نریم معلوم نمیشه میشه؟ 

اره میشه گلم اول هم روبشناسین حتی شده پیش مشاوره قبل ازدواج برین 

من به دستان خداخیره شدم معجزه خواهد کرد🌹اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل الفرجهم 🌹 خدایادستاموبگیربه حضورت ودستای گرمت بیشتراز همیشه نیازدارم کمکم کن(تیکرآرزوم تموم شد ولی به آرزوم نرسیدم خداشکرت😔💔)
هم مهریه هم حق طلاق فکرنکنم طرف قبول کنه باید به عقلش شک کرد که بدون مقاومت قبول کنه یه توازنی باشه ...

مجرد بودن چه بدی داره که برای ترس از فرار خداستگار میخوای از حقوق خودت بگذری؟

متاهل بودن و مسئولیت های خانه داری بچه داری شوهر داری و ... چقدر ارزش داره مگه

اصلا علاقه ندارم باهاش ازدواج کنم   میخوام ردش کنم  موقعیت خوبه ولی به دل من نیست ازدواج ...

از لحاظ مالی که وکیل خیلی بهتر از مهندسه اما خودت میدونی خیلی دقت کن تو انتخابت 

اصلا علاقه ندارم باهاش ازدواج کنم   میخوام ردش کنم  موقعیت خوبه ولی به دل من نیست ازدواج ...

همیشه به حرف دلت گوش کن

به نظرت 71  با 62. خوبه؟

اره خوبه بنظرمن