2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا وقتی آدم احساس خوشبختی نکنه مهریه میخاد چیکار، پول به چه دردی میخوره ...

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

نفهمیدی چی گفتم 😊

نه اتفاقا فهمیدم، میگم خب اگه نخای با مردی زندگی کنی، مرد هم میگه مهریتو ببخش برو، دیگه تهش اینه، منم ترجیح میدم بدون هیچی برم وقتی احساس خوشبختی نکنم. به هر حال موافق حق طلاق نیستم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی

ما برای خواهرم حتما حق طلاق رو میگیریم ، چون خیلی نگران آیندش هستیم ،تتغاری خونمونه، خدا روشکر  من و خواهرم ،شرایطمون خوبه ، اما الان خیلی شرایط فرق داره زمونه عوض شده ، خصوصا الان که پدرم فوت شده و سایش بالا سرمون نیست ،خق طلاق برای خواهرم رو واجب میدونیم

کاربریم واسه سال ۹۶ بود بخاطره پشه کش خیلی غم انگیز پر کشید😂                                                                                      خانمها وقتی زحمت میکشم واستون پستی میزارم ، یا پستتون رو ریپلای میکنم ،ریپ نمیکنی نکن اماااا یه  لایک ریز بکن لطفاً، بفهمم خوندی ،فک نکنم وقت گرانبهام بخاطرت به چوخ رفته!!!  مچکرم😊